Libnet.ro
UNICEF

13:30

WTA: Simona Halep se mentine pe locul 3. Cadantu si Bogdan - urcari de 321, respectiv 111 locuri la dublu

B1 B1,
WTA: Simona Halep se mentine pe locul 3. Cadantu si Bogdan - urcari de 321, respectiv 111 locuri la dublu

Simona Halep se mentine pe locul 3 in clasamentul WTA de simplu, iar Alexandra Cadantu si Elena Bogdan, care s-au impus la BRD Bucharest Open la dublu, au inregistrat urcari de 321, respectiv 111 locuri in. continuă pe B1

Antititlul zilei: Simona Halep a trecut pe locul 1

Ce poate sa le dea unora prin cap este incredbil. Al treilea antititlu din seria Simona Halep, dupa cele de aici si aici, un subiect pe marginea caruia presa din Romania se reinventeaza mereu si mereu si mereu.

Simona Halep - locul 3 in clasamentul WTA. Alexandra Cadantu si Elena Bogdan - urcari de 321, respectiv 111 locuri la dublu

Jucatoarea Simona Halep, castigatoarea turneului BRD Bucharest Open, se mentine pe locul 3 in clasamentul WTA de simplu, iar Alexandra Cadantu si Elena Bogdan, care s-au impus la Bucuresti la dublu, au inregistrat urcari de 321, respectiv 111 locuri in ierarhia de dublu, transmite Mediafax.

Simona Halep a trecut de Lara Arruabarrena si s-a calificat in semifinalele turneului BRD Bucharest Open

Romanca Simona Halep, locul 3 WTA, s-a calificat, vineri, in faza semifinalelor la turneul BRD Bucharest Open, dupa ce a trecut de jucatoarea spaniola Lara Arruabarrena, locul 120 WTA. Romanca a invins-o pe.

Simona Halep a castigat turneul BRD Bucharest Open

Simona Halep, numarul 3 WTA a castigat, duminica, turneul BRDBucharestOpen, dupa ce a invins-o in finala pe italianca Roberta Vinci, cap de serie numarul 2 si locul 24 WTA. Halep a trecut de Vinci cu.

FOTOGALERIE Bucuresti Open: Simona Halep, in finala competitiei, dupa ce a invins-o pe Monica Niculescu (6-2, 4-6, 6-1)

Simona Halep favorita unu si locul 3 in ierarhia WTA) a invins-o, sambata, pe Monica Niculescu locul 68 WTA), in trei seturi 6-2, 4-6, 6-1, in semifinalele turneului BRD Bucharest Open competitie dotata cu premii totale in valoare de 250. 000 de dolari) si s-a calificat astfel in finala, unde o va intalni, duminica, pe Roberta Vinci favorita doi). Vezi in articol o FOTOGALERIE cu momente de la meciul celor doua.

Simona Halep s-a calificat in finala turneului BRD Bucharest Open

Simona Halep, numarul trei mondial, s-a calificat, sambata, in finala turneului BRDBucharestOpen, dupa ce a invins-o in semifinale pe Monica Niculescu, locul 68 WTA. Halep a invins-o pe Niculescu cu.

Live Text: Simona Halep- Monica Niculescu, dupa ora 17, in semifinalele Bucharest Open

Duel 100% romanesc in semifinalele Bucharest Open. Simona Halep, numarul 3 mondial, si principala favorita a turneului, o va intalni, pe Monica Niculescu, locul 68 WTA, pentru un loc in ultimul act al Turneului de la Bucuresti.

Simona Halep A CASTIGAT turneul BRD Bucharest Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, principala favorita a competitiei si locul 3 WTA, a castigat, duminica, prima editie a BRD Bucharest Open, dupa ce a invins-o, in finala, cu scorul de 6-1, 6-3, pe italianca.

Simona Halep A CASTIGAT prima editie a BRD Bucharest Open dupa ce a invins-o cu 6-1, 6-3 pe Roberta Vinci

Simona Halep, principala favorita a competitiei si locul 3 WTA, a castigat, duminica, prima editie a BRD Bucharest Open, dupa ce a invins-o, in finala, cu scorul de 6-1, 6-3, pe italianca Roberta Vinci, cap de serie numarul 2 si pozitia 24 in ierarhia mondiala.

BRD Bucharest Open Simona Halep: Ca stil de joc cred ca maine cu Vinci va fi mai usor decat azi cu Niculescu

Simona Halep, favorita numarul 1 si locul 3 WTA, a declarat, sambata, dupa ce a trecut in semifinalele BRD Bucharest Open de Monica Niculescu, ca finala de duminica, in care o va intalni pe italianca Roberta Vinci, va fi mai usoara din punct de vedere al stilului de joc.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )