Libnet.ro
UNICEF

01:05

Deepcentral au castigat premiul Best Album O stea, la Romanian Music Awards!

Devorator Monden Devorator Monden,
Deepcentral au castigat premiul Best Album O stea, la Romanian Music Awards!

Dupa ce au dominat topurile cu piesa O Stea, iata ca si albumul cu acelasi nume al baietiilor de la DEEPCENTRAL se bucura de succes, castigand premiul Best Album in cadrul editiei din 2013 a Romanian Music Awards. DEEPCENTRAL continua promovarea albumului O Stea, urmand ca saptamana viitoare sa ajunga la Iasi, unde vor canta . continuă pe Devorator Monden

Romanian Music Awards 2013: Cine au fost marii castigatori? + show-uri!

Aseara, Brasovul a gazduit cea de-a XI editie Romanian Music Awards. Asa cum era de asteptat, artistii au facut un spectacol desavarsit, din momentul in care au pasit pe Covorul Rosu pana la fiecare detaliu din aparitia lor pe scena. La ora 20. 00, trupa Activ a deschis gala de decernare cu piesa Play, iar Gina .

VIDEO Cine sunt castigatorii galei Romanian Music Awards 2013

Andreea Banica, Nicole Cherry, Andra, Corina, Alex Velea si Vama se numara printre castigatorii galei Romanian Music Awards 2013, desfasurata sambata seara, la Brasov. Evenimentul prezentat de Gina Pistol si de Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, a adunat cei mai in voga artisti din muzica romaneasca si a adus pe scena duete inedite si tinute sepctaculoase.

S-a castigat premiul de categoria I la Loto 6 din 49.

Ziua Loteriei Romane i-a purtat noroc unui jucator la Loto 6 din 49. Un oradean a castigat marele premiu de la categoria I la Loto 6 din 49. Loteria Romana a organizat duminica, cu ocazia aniversarii a 107 ani de la infiintare, trageri loto speciale. Pentru fiecare din jocurile Loto 6/49, Joker si Loto 5/40 au avut loc trageri duble, mai exact, o tragere principala si una suplimentara. La tragerea suplimentara Loto 6/49 s-a castigat premiul de categoria I, in valoare de 11. 103,71 lei .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )