Libnet.ro
UNICEF

10:30

Deficitul bugetar a crescut la 8,1 miliarde de lei in septembrie, respectiv 1,3% din PIB.

România Liberă România Liberă,
Deficitul bugetar a crescut la 8,1 miliarde de lei in septembrie, respectiv 1,3% din PIB.

Deficitul bugetar a urcat in august cu aproape 2 miliarde de lei, la 7,92 miliarde lei, reprezentand 1,27% din PIB, informeaza Mediafax. In primele noua luni, veniturile bugetului general consolidat, in suma de 147,3 miliarde lei, reprezentand 23,5% din PIB, au fost cu 4,4% mai mari in termeni nominali fata de aceeasi perioada a anului precedent. Incasarile din impozitul pe profit s-au redus cu 1,3% fata de perioada similara a anului 2012, ca urmare a reducerii incasarilor de la bancile . continuă pe România Liberă

Deficitul bugetar a crescut la 8,1 miliarde de lei in septembrie, respectiv 1,3% din PIB

Deficitul bugetului general consolidat a crescut usor in luna septembrie si a ajuns dupa primele noua luni la 8,1 miliarde de lei, respectiv 1,3% din PIB, nivel ce se mentine in limitele tintelor politicii bugetare stabilite pentru acest an, potrivit datelor Ministerului Finantelor, citate de Mediafax.

Deficitul bugetar a crescut la 8,1 miliarde de lei in septembrie.

Deficitul bugetului general consolidat a crescut usor in luna septembrie si a ajuns dupa primele noua luni la 8,1 miliarde de lei, respectiv 1,3% din PIB, nivel ce se mentine in limitele tintelor politicii bugetare stabilite pentru acest an, potrivit datelor Ministerului Finantelor, citate de Mediafax. Cititi si: Rectificare bugetara negativa Deficitul bugetar a urcat in august cu aproape 2 miliarde de lei, la 7,92 miliarde lei, reprezentand 1,27% din PIB. Citeste si: Majorarea cotei unice .

Deficitul bugetar a crescut la 8,1 miliarde de lei in septembrie, respectiv 1,3% din PIB.

Deficitul bugetar a urcat in august cu aproape 2 miliarde de lei, la 7,92 miliarde lei, reprezentand 1,27% din PIB, informeaza Mediafax. In primele noua luni, veniturile bugetului general consolidat, in suma de 147,3 miliarde lei, reprezentand 23,5% din PIB, au fost cu 4,4% mai mari in termeni nominali fata de aceeasi perioada a anului precedent. Incasarile din impozitul pe profit s-au redus cu 1,3% fata de perioada similara a anului 2012, ca urmare a reducerii incasarilor de la bancile .

Deficitul bugetar a crescut la 8,1 miliarde lei

Deficitul bugetului general consolidat a crescut usor in luna septembrie si a ajuns, dupa primele noua luni, la 8,1 miliarde de lei, respectiv 1,3% din PIB, conform datelor Ministerului Finantelor, citate de sursele de presa.

Soldul creditului neguvernamental a crescut, in septembrie, la 223,068 miliarde lei

Soldul creditului neguvernamental acordat de institutiile de credit a crescut, in luna septembrie, cu 0,5% 1,1% in termeni reali) fata de august, pana la nivelul de 223,068 miliarde lei, conform unui comunicat al Bancii Nationale a Romaniei BNR).

Rectificarea de buget prevede incasari mai mici cu 3,8 miliarde lei. Banii vor fi taiati de la toate ministerele

A doua rectificare bugetara din acest an va fi negativa deoarece incasarile prevazute sunt mai mici cu aproximativ 3,8 miliarde lei, astfel ca resursele tuturor ministerelor vor fi mai putine pana la sfarsitul anului, a afirmat premierul Victor Ponta, in sedinta de Guvern.

Ponta: incasarile la bugetul de stat sunt mai mici cu 3,8 miliarde lei fata de estimari

Premierul Victor Ponta a declarat, astazi, ca incasarile la bugetul de stat sunt mai mici cu 3,8 miliarde lei fata de estimari, ceea ce impune o rectificare negativa, si i-a cerut ministrului de Finante Daniel Chitoiu sa prezinte scenariile realiste pentru anul viitor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2471 seconds )