Libnet.ro
UNICEF

08:00

O delegatie a FMI, in vizita la Bucuresti in perioada 27 ianuarie - 10 februarie

Hotnews Hotnews,
 O delegatie a FMI, in vizita la Bucuresti in perioada 27 ianuarie - 10 februarie

O delegatie a FMI va face o vizita la Bucuresti in perioada 27 ianuarie-10 februarie, pentru consultari si a treia evaluare a acordului stand-by cu Romania, aprobat in septembrie 2013, a declarat miercuri Guillermo Tolosa, reprezentantul FMI in Romania si Bulgaria, citat de Mediafax. Membrii delegatiei conduse de Andrea Schaechter vor discuta cu autoritatile romane evolutiile economice recente si prioritatile pentru reforme economice. Discutiile referitoare la programul de sprijin convenit cu FMI si UE vor fi comune cu reprezentantii Comisiei Europene si ai Bancii Mondiale. continuă pe Hotnews

O noua delegatie FMI la Bucuresti, in perioada 27 ianuarie - 10 februarie

O noua delegatie a Fondului Monetar International FMI), condusa de Andrea Schaechter, se va afla la Bucuresti, in perioada 27 ianuarie - 10 februarie, pentru a purta consultari in baza Articolului IV al Statutului Fondului si pentru a treia revizuire a acordului stand-by cu tara noastra.

O misiune a FMI se va afla in Romania in perioada 27 ianuarie-10 februarie pentru a treia evaluare a acordului preventiv

O misiune a Fondului Monetar International va ajunge in Romania pe 27 ianuarie, pentru a treia evaluare a acordului preventiv aflat in derulare, a anuntat miercuri reprezentantul rezident al FMI pentru Romania si.

O delegatie a FMI, in vizita la Bucuresti in perioada 27 ianuarie-10 februarie

O delegatie a FMI va face o vizita la Bucuresti in perioada 27 ianuarie-10 februarie, pentru consultari si a treia evaluare a acordului stand-by cu Romania, aprobat in septembrie 2013, a declarat astazi Guillermo Tolosa, reprezentantul FMI in Romania.

Economia, la control: o noua misiune a FMI va vizita Romania intre 27 ianuarie si 10 februarie

O misiune a Fondului Monetar International FMI), condusa de Andrea Schaechter, va vizita Romania in perioada 27 ianuarie 10 februarie, anunta, intr-un comunicat, Guillermo Tolosa, reprezentantul rezident al FMI pentru Romania si Bulgaria.

FMI vine la Bucuresti pe 27 ianuarie, pentru a treia evaluare a acordului cu Romania

O delegatie a FMI va face o vizita la Bucuresti in perioada 27 ianuarie-10 februarie, pentru consultari si a treia evaluare a acordului stand-by cu Romania, aprobat in septembrie 2013, a declarat miercuri.

Delegatie FMI, in vizita la Bucuresti

O delegatie a FMI va efectua, in perioada 27 ianuarie-10 februarie, o vizita la Bucuresti, pentru a discuta cu autoritatile romane evolutiile economice recente si prioritatile pentru reformele economice, informeaza Mediafax.

Instanta suprema amana pronuntarea in dosarul privatizarilor strategice pentru 27 ianuarie

Judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ) au amanat pentru 27 ianuarie, pronuntarea in dosarul privatizarilor strategice, in care fostii ministri Codrut Seres si Zsolt Nagy au fost.

FMI, intrebat despre insolventa personala: Vom discuta cu autoritatile romane aceste subiecte, la vizita misiunii care incepe in 27 ianuarie

Misiunea Fondului Monetar International va discuta cu autoritatile romane despre o eventuala adoptare a legii insolventei persoanelor fizice si alte masuri privind criza creditelor in franci elvetieni, la urmatoarea vizita a echipei de evaluare a FMI la Bucuresti, care va incepe in 27 ianuarie, a precizat, luni, pentru HotNews, Biroul pentru Romania al institutiei financiare internationale.

Instanta suprema amana pronuntarea in dosarul privatizarilor strategice pentru 27 ianuarie

Inalta Curte de Casatie si Justitie a amanat pentru 27 ianuarie pronuntarea in dosarul privatizarilor strategice, in care fostii ministri Codrut Seres si Zsolt Nagy au fost condamnati de prima instanta.

iCCJ amana pentru 27 ianuarie pronuntarea in dosarul privatizarilor strategice

ACTUALIZARE 14:55 Judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ) au amanat pentru data 27 ianuarie pronuntarea in dosarul privatizarilor strategice, in care fostii ministri Codrut Seres si Zsolt Nagy au fost condamnati de prima instanta la sase si, respectiv, cinci ani de inchisoare.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3193 seconds )