Libnet.ro
UNICEF

08:00

O misiune a FMI se va afla in Romania in perioada 27 ianuarie-10 februarie pentru a treia evaluare a acordului preventiv

B1 B1,
O misiune a FMI se va afla in Romania in perioada 27 ianuarie-10 februarie pentru a treia evaluare a acordului preventiv

O misiune a Fondului Monetar International va ajunge in Romania pe 27 ianuarie, pentru a treia evaluare a acordului preventiv aflat in derulare, a anuntat miercuri reprezentantul rezident al FMI pentru Romania si. continuă pe B1

O delegatie a FMI, in vizita la Bucuresti in perioada 27 ianuarie - 10 februarie

O delegatie a FMI va face o vizita la Bucuresti in perioada 27 ianuarie-10 februarie, pentru consultari si a treia evaluare a acordului stand-by cu Romania, aprobat in septembrie 2013, a declarat miercuri Guillermo Tolosa, reprezentantul FMI in Romania si Bulgaria, citat de Mediafax. Membrii delegatiei conduse de Andrea Schaechter vor discuta cu autoritatile romane evolutiile economice recente si prioritatile pentru reforme economice. Discutiile referitoare la programul de sprijin convenit cu FMI si UE vor fi comune cu reprezentantii Comisiei Europene si ai Bancii Mondiale.

O noua delegatie FMI la Bucuresti, in perioada 27 ianuarie - 10 februarie

O noua delegatie a Fondului Monetar International FMI), condusa de Andrea Schaechter, se va afla la Bucuresti, in perioada 27 ianuarie - 10 februarie, pentru a purta consultari in baza Articolului IV al Statutului Fondului si pentru a treia revizuire a acordului stand-by cu tara noastra.

Economia, la control: o noua misiune a FMI va vizita Romania intre 27 ianuarie si 10 februarie

O misiune a Fondului Monetar International FMI), condusa de Andrea Schaechter, va vizita Romania in perioada 27 ianuarie 10 februarie, anunta, intr-un comunicat, Guillermo Tolosa, reprezentantul rezident al FMI pentru Romania si Bulgaria.

Cand va avea loc urmatoarea misiune FMI in Romania

Urmatoarea misiune a Fondului Monetar International FMI) in Romania va avea loc in parioada 27 ianuarie - 10 februarie. Aceasta va fi condusa de Andrea Schaechter si va avea ca obiectiv a treia evaluare a acordului preventiv aflat in derulare, se arata intr-un comunicat care il citeaza pe reprezentantul rezident al FMI pentru Romania si Bulgaria, Guillermo Tolosa.

O delegatie a FMI, in vizita la Bucuresti in perioada 27 ianuarie-10 februarie

O delegatie a FMI va face o vizita la Bucuresti in perioada 27 ianuarie-10 februarie, pentru consultari si a treia evaluare a acordului stand-by cu Romania, aprobat in septembrie 2013, a declarat astazi Guillermo Tolosa, reprezentantul FMI in Romania.

FMI vine la Bucuresti pe 27 ianuarie, pentru a treia evaluare a acordului cu Romania

O delegatie a FMI va face o vizita la Bucuresti in perioada 27 ianuarie-10 februarie, pentru consultari si a treia evaluare a acordului stand-by cu Romania, aprobat in septembrie 2013, a declarat miercuri.

Delegatie FMI, in vizita la Bucuresti

O delegatie a FMI va efectua, in perioada 27 ianuarie-10 februarie, o vizita la Bucuresti, pentru a discuta cu autoritatile romane evolutiile economice recente si prioritatile pentru reformele economice, informeaza Mediafax.

Instanta suprema amana pronuntarea in dosarul privatizarilor strategice pentru 27 ianuarie

Judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ) au amanat pentru 27 ianuarie, pronuntarea in dosarul privatizarilor strategice, in care fostii ministri Codrut Seres si Zsolt Nagy au fost.

FMI, intrebat despre insolventa personala: Vom discuta cu autoritatile romane aceste subiecte, la vizita misiunii care incepe in 27 ianuarie

Misiunea Fondului Monetar International va discuta cu autoritatile romane despre o eventuala adoptare a legii insolventei persoanelor fizice si alte masuri privind criza creditelor in franci elvetieni, la urmatoarea vizita a echipei de evaluare a FMI la Bucuresti, care va incepe in 27 ianuarie, a precizat, luni, pentru HotNews, Biroul pentru Romania al institutiei financiare internationale.

Instanta suprema amana pronuntarea in dosarul privatizarilor strategice pentru 27 ianuarie

Inalta Curte de Casatie si Justitie a amanat pentru 27 ianuarie pronuntarea in dosarul privatizarilor strategice, in care fostii ministri Codrut Seres si Zsolt Nagy au fost condamnati de prima instanta.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )