Libnet.ro
UNICEF

01:05

Demiterea lui Papici din DNA reaprinde razboiul dintre Basescu si Ponta

Adevărul Adevărul,
Demiterea lui Papici din DNA reaprinde razboiul dintre Basescu si Ponta

Schimbarea procurorului Lucian Papici din functia de sef al sectiei I din cadrul DNA e la un pas de a genera ruptura definitiva dintre presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta. intr-un atac furibund, seful statului l-a acuzat pe Ponta ca s-a urcat cu bocancii pe Justitie. continuă pe Adevărul

Demiterea lui Papici de la DNA reaprinde razboiul dintre Basescu si Ponta

Schimbarea procurorului Lucian Papici din functia de sef al sectiei I din cadrul DNA e la un pas de a genera ruptura definitiva dintre presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta. intr-un atac furibund, seful statului l-a acuzat pe Ponta ca s-a urcat cu bocancii pe Justitie.

Cazul Papici reaprinde razboiul Basescu Ponta. Premierul a discutat cu reprezentantul Ambasadei SUA despre situatia de la DNA

Schimbarea procurorului Lucian Papici din functia de sef al sectiei I din cadrul DNA e la un pas de a genera ruptura definitiva dintre presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta. intr-un discurs tinut joi seful statului l-a acuzat pe Ponta ca s-a urcat cu bocancii pe Justitie. De altfel, aseara Victor Ponta a dat explicatii reprezentantantului Ambasadei SUA la Bucuresti despre situatia de la DNA.

Ministerul Justitiei a transmis CSM propunerile pentru functiile de conducere din DNA

Ministerul Justitiie a transmis, joi, Sectiei pentru Procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, propunerile pentru functii de conducere la nivelul sectiilor din cadrul DNA. CSM informeaza ca au fost.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )