Libnet.ro
UNICEF

22:30

Cazul Papici reaprinde razboiul Basescu Ponta. Premierul a discutat cu reprezentantul Ambasadei SUA despre situatia de la DNA

Adevărul Adevărul,
Cazul Papici reaprinde razboiul Basescu Ponta. Premierul a discutat cu reprezentantul Ambasadei SUA despre situatia de la DNA

Schimbarea procurorului Lucian Papici din functia de sef al sectiei I din cadrul DNA e la un pas de a genera ruptura definitiva dintre presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta. intr-un discurs tinut joi seful statului l-a acuzat pe Ponta ca s-a urcat cu bocancii pe Justitie. De altfel, aseara Victor Ponta a dat explicatii reprezentantantului Ambasadei SUA la Bucuresti despre situatia de la DNA. continuă pe Adevărul

Cazul Papici reaprinde razboiul Basescu Ponta

Presedintele Traian Basescu reclama imixtiunea lui Victor Ponta in Justitie si ameninta ca va rupe pactul de coabitare cu premierul.

Demiterea lui Papici din DNA reaprinde razboiul dintre Basescu si Ponta

Schimbarea procurorului Lucian Papici din functia de sef al sectiei I din cadrul DNA e la un pas de a genera ruptura definitiva dintre presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta. intr-un atac furibund, seful statului l-a acuzat pe Ponta ca s-a urcat cu bocancii pe Justitie.

Demiterea lui Papici de la DNA reaprinde razboiul dintre Basescu si Ponta

Schimbarea procurorului Lucian Papici din functia de sef al sectiei I din cadrul DNA e la un pas de a genera ruptura definitiva dintre presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta. intr-un atac furibund, seful statului l-a acuzat pe Ponta ca s-a urcat cu bocancii pe Justitie.

REVISTA PRESEI: Romania lui Ponta calca in picioare statul de drept. Adio Schengen?.

Romania lui Ponta calca in picioare statul de drept. Adio Schengen?, scrie publicatia Curentul, care adauga: Cand toata lumea credea ca Romania este pe calea cea buna si ca a scapat intr-o buna proportie de interventia politicului in justitie, premierul Victor Ponta a demonstrat contrariul. Cazul Papici reaprinde razboiul Basescu Ponta, scriu jurnalistii de la Adevarul, care adauga faptul ca schimbarea procurorului Lucian Papici din functia de sef al sectiei I din cadrul DNA e .

Traian Basescu, despre cazul Papici: Nitu, Cazanciuc si Ponta au compromis Romania

Presedintele Traian Basescu a declarat joi, la emisiunea Evenimentul Zilei, referitor la recentele schimbari la nivelul DNA, ca este o imixtiune a politicului, ca urmare a anuntului privind inceperea urmaririi penale in cazul lui Dan Voiculescu si finalizarea dosarului lui Liviu Dragnea.

Ion Iliescu: Ponta trebuia sa se abtina de la comentarii in cazul Papici. A facut o imprudenta

Ion Iliescu, presedintele de onoare al Partidului Social Democrat, a declarat, joi, ca primul ministru Victor Ponta trebuie sa se abtina de la comentarii in cazul Papici, relateaza Mediafax. El a.

Ion Iliescu: Ponta trebuia sa se abtina de la comentarii in cazul Papici. Tineretea...

Fostul presedinte Ion Iliescu a declarat, joi, ca premierul Victor Ponta trebuia sa se abtina de la comentarii privind justitia, apreciind ca primul-ministru a facut o imprudenta. El a facut imprudenta sa se pronunte, trebuia sa se abtina, a aratat Ion Iliescu, referindu-se la declaratiile de miercuri seara ale premierului Victor Ponta referitoare la demiterea procurorului Lucian Papici. Iliescu a mai spus ca premierul trebuia doar sa dea informatia, adica sa spuna ca lui Papici i-au expirat mandatele, ca e treaba procurorului general si ca el nu se amesteca in justitie. Si asta, fara comentarii. Aici, tineretea. , a mai spus Ion Iliescu.

Iliescu: Ponta trebuia sa se abtina de la comentarii in cazul Papici. Aici, tineretea....

Ion Iliescu a declarat, joi, ca premierul Victor Ponta trebuia sa se abtina de la comentarii privind justitia si a adaugat ca primul-ministru a facut o imprudenta: Aici, tineretea. , transmite Mediafax. El a facut imprudenta sa se pronunte, trebuia sa se abtina, a declarat Ion Iliescu referindu-se la declaratiile de miercuri seara ale premierului Victor Ponta referitoare la demiterea procurorului Lucian Papici. Iliescu a mai spus ca premierul trebuia doar sa dea informatia, adica .

Iliescu: Ponta trebuia sa se abtina de la comentarii in cazul Papici. E din cauza tineretii

Premierul Victor Ponta trebuia sa se abtina de la comentarii privind justitia in cazul demiterii procurorului Lucian Papici, spune fostul sef al statului, Ion Iliescu. in opinia acestuia, a fost o imprudenta a.

Iliescu: Ponta trebuia sa se abtina de la comentarii in cazul Papici

Fostul sef al statului Ion Iliescu a declarat, joi, ca premierul Victor Ponta trebuia sa se abtina de la comentarii privind justitia, apreciind ca primul-ministru a facut o imprudenta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )