Libnet.ro
UNICEF

07:00

Denuntul impotriva presedintelui Basescu, depus la procurorul general

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Denuntul impotriva presedintelui Basescu, depus la procurorul general

Denuntul de santaj impotriva presedintelui Traian Basescu, semnat de 176 de parlamentari, in frunte cu Victor Ponta, Valeriu Zgonea, Liviu Dragnea si Ilie Sarbu, a fost depus, astazi, la procurorul general. continuă pe Ziarul Bursa

Denuntul de santaj impotriva presedintelui Basescu, depus la procurorul general

Plangerea penala pentru santaj impotriva presedintelui Traian Basescu a fost depusa joi la procurorul general, informeazaMediafax. Denuntul, semnat de 176 de parlamentari, incluzandu-i pe Victor Ponta, Va.

176 de parlamentari au depus o plangere pentru santaj impotriva presedintelui Basescu

176 de parlamentari, in frunte cu Victor Ponta, Valeriu Zgonea, Liviu Dragnea si Ilie Sarbu, au depus, joi, la procurorul general, o plangere pentru santaj impotriva presedintelui Traian Basescu.

Antonescu spune ca nu a semnat plangerea penala impotriva lui Basescu, dar nici nu ii este complice acestuia

Presedintele liberal,CrinAntonescu, a declarat, marti, ca nu a semnat plangerea penala impotriva presedintelui Basescu, precizand ca asta nu il face un complice al sefului statului. Ca sa fie.

Ponta: Am finalizat PLANGEREA penala impotriva lui Basescu, se depune azi. Presedintele nu are voie sa ameninte un parlamentar

Update 13. 25 - Senatorul PSD Gabriela Firea a declarat, marti, ca plangerea penala impotriva presedintelui Basescu a fost redactata de avocatul ei, iar premierul Victor Ponta a anuntat ca a semnat.

170 de parlamentari il reclama la Parchet pe Traian Basescu pentru amenintari si santaj

170 de parlamentari il reclama la Parchet pe Traian Basescu si cer sa fie trimis in judecata pentru amenintari si santaj. Este cea de-a doua plangere penala impotriva presedintelui, dupa atacurile.

Victor Ponta: Depunem plingere penala impotriva lui Basescu pentru declaratiile la adresa familiei Gabrielei Vrinceanu Firea. Basescu va ajunge in inchisoare

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca mai multi parlamentari, printre care si el, vor depune o plingere penala la adresa presedintelui Traian Basescu pentru amenintare si santaj. Ponta a facut referire la declaratia de duminica a lui Basescu la adresa Gabrielei Vrinceanu Firea, parlamentar PSD membru in Comisia Nana. Cel care va intra la inchisoare e Basescu, a declarat Ponta.

Antonescu, Hunor si Oprea nu au semnat plangerea impotriva lui Basescu

Liderii Crin Antonescu, Kelemen Hunor si Gabriel Oprea nu au semnat plangerea penala initiata de Gabriela Firea impotriva presedintelui Traian Basescu.

Ponta a semnat primul plangerea penala impotriva lui Basescu

Plangerea penala impotriva presedintelui Traian Basescu a fost redactata, iar premierul Victor Ponta a fost primul care a semnat documentul.

UDMR nu s-a decis daca va semna plangerea impotriva lui Basescu

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat, marti, ca grupul UDMR nu a decis daca va semna plangerea impotriva presedintelui Traian Basescu.

Amenintari cu PUSCARIA intre Palate. Ponta: Am finalizat plangerea penala impotriva lui Basescu. Am fost primul care a semnat

Update 12. 30 - Premierul Victor Ponta a venit, marti, la sala de sedinte a grupului parlamentar al PSD din Camera Deputatilor, el precizand ca plangerea penala impotriva presedintelui Traian Basescu a fost.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )