Libnet.ro
UNICEF

13:00

Depeche Mode concerteaza din nou in Romania, pe 15 mai 2013!

ADPM ADPM,
Depeche Mode concerteaza din nou in Romania, pe 15 mai 2013!

Vesti bune pentru fanii trupei Depeche Mode, care se pare ca va reveni in Romania pentru un nou concert. In anul 2013, trupa Depeche Mode va lansa un nou album, ce va fi promovat printr-un turneu mondial. Conform Mixtopia. ro, trupa Depeche Mode va sustine un concert pe National Arena din Bucuresti pe 15 mai. Continue reading . continuă pe ADPM

Depeche Mode vor concerta in Romania in mai 2013 pe National Arena

UPDATE 15:20 Membrii trupei Depeche Mode au confirmat, in cadrul unei conferinte de presa, difuzata live pe site-ul oficial al grupului, ca vor concerta si in Romania in cadrul noului turneu mondial al trupei.

Depeche Mode va concerta in Romania in mai 2013 pe National Arena

UPDATE 15:20 Membrii trupei Depeche Mode au confirmat, in cadrul unei conferinte de presa, difuzata live pe site-ul oficial al grupului, ca vor concerta si in Romania in cadrul noului turneu mondial al trupei.

Depeche Mode concerteaza anul viitor pe Arena Nationala!

Depeche Mode, trupa care a redefinit sunetul muzicii de-a lungul timpului, va porni intr-un nou turneu european, cu o productie impresionanta, anuntandu-se astfel a fi evenimentul muzical al anului 2013! Inaintea turneului din America de Nord, Dave Gahan, Martin Gore si Andy Fletcher vor sustine 34 de show-uri in 25 de tari din Europa, in [.

Trupa Depeche Mode revine la Bucuresti, intr-un concert pe 15 mai 2013

Trupa Depeche Mode revine la Bucuresti, pentru a sustine un concert pe 15 mai 2013, pe National Arena, in cadrul noului ei turneu european, care va debuta pe 7 mai, informeaza Mediafax.

Depeche Mode revine in Romania. Afla cand va avea loc concertul

Vesti bune pentru fanii Depeche Mode din Romania. Trupa se intoarce la noi in tara, unde, pe 15 mai, va sustine un concert in cadrul turneului european al englezilor. Depeche Mode va promova astfel noul.

Depeche Mode ar putea concerta in Romania in 2013

Britanicii de la Depeche Mode ar putea concerta in Romania, anul viitor, in cadrul unui turneu care va incepe in 2013 si care ar include si tara noastra pe lista destinatiilor. Potrivit site-ului.

Inspirational: Daca mi-as putea creste copiii din nou

Exista o vorba din batrani cu mintea omului de pe urma. Facem anumite lucruri, bune sau rele, si-apoi ne gandim cum ar fi fost daca am fi actionat in alt fel. Iar cand vorbim despre cresterea si educarea copiilor,.

Britney Spears se pregateste din nou de nunta

Fostul ei iubit, Justin Timberlake, s-a insurat, iar Britney Spears nu vrea sa se lase mai prejos. Cantareata.

Monica Dascalu, din nou pe bancile scolii

Monica Dascalu s-a intors pe bancile scolii. Monica Dascalu a redevenit studenta si urmeaza cursurile programului de Master Evaluarea, Consilierea si Psihoterapia copilului, cuplului si a familiei din cadrul Facultatii de Psihologie a Universitatii Bucuresti. Continue reading .

Cazul Mircea Diaconu, amanat din nou: Sedinta Senatului a fost suspendata din lipsa de cvorum

Sedinta Senatului in care urma sa se ia o decizie in cazul parlamentarului PNL Mircea Diaconu, acuzat de incompatibilitate, a fost amanata luni din lipsa de cvorum. Potrivit B1 TV, la primul apel au fost.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )