Libnet.ro
UNICEF

13:00

Depeche Mode concerteaza anul viitor pe Arena Nationala!

Devorator Monden Devorator Monden,
Depeche Mode concerteaza anul viitor pe Arena Nationala!

Depeche Mode, trupa care a redefinit sunetul muzicii de-a lungul timpului, va porni intr-un nou turneu european, cu o productie impresionanta, anuntandu-se astfel a fi evenimentul muzical al anului 2013! Inaintea turneului din America de Nord, Dave Gahan, Martin Gore si Andy Fletcher vor sustine 34 de show-uri in 25 de tari din Europa, in [. continuă pe Devorator Monden

Depeche Mode concerteaza din nou in Romania, pe 15 mai 2013!

Vesti bune pentru fanii trupei Depeche Mode, care se pare ca va reveni in Romania pentru un nou concert. In anul 2013, trupa Depeche Mode va lansa un nou album, ce va fi promovat printr-un turneu mondial. Conform Mixtopia. ro, trupa Depeche Mode va sustine un concert pe National Arena din Bucuresti pe 15 mai. Continue reading .

Trupa Depeche Mode revine la Bucuresti, intr-un concert pe 15 mai 2013

Trupa Depeche Mode revine la Bucuresti, pentru a sustine un concert pe 15 mai 2013, pe National Arena, in cadrul noului ei turneu european, care va debuta pe 7 mai, informeaza Mediafax.

Depeche Mode ar putea concerta in Romania in 2013

Britanicii de la Depeche Mode ar putea concerta in Romania, anul viitor, in cadrul unui turneu care va incepe in 2013 si care ar include si tara noastra pe lista destinatiilor. Potrivit site-ului.

Depeche Mode revine in Romania. Afla cand va avea loc concertul

Vesti bune pentru fanii Depeche Mode din Romania. Trupa se intoarce la noi in tara, unde, pe 15 mai, va sustine un concert in cadrul turneului european al englezilor. Depeche Mode va promova astfel noul.

Depeche Mode vor concerta in Romania in mai 2013 pe National Arena

UPDATE 15:20 Membrii trupei Depeche Mode au confirmat, in cadrul unei conferinte de presa, difuzata live pe site-ul oficial al grupului, ca vor concerta si in Romania in cadrul noului turneu mondial al trupei.

Depeche Mode va concerta in Romania in mai 2013 pe National Arena

UPDATE 15:20 Membrii trupei Depeche Mode au confirmat, in cadrul unei conferinte de presa, difuzata live pe site-ul oficial al grupului, ca vor concerta si in Romania in cadrul noului turneu mondial al trupei.

Dragnea: Mitingul USL de pe Arena Nationala a costat in jur de 139.000 de euro fara TVA.

Mitingul de lansare a candidatilor USL pentru alegerile parlamentare, care a avut loc miercuri dupa-amiaza, pe Arena Nationala din Capitala, in prezenta a peste 70. 000 de participanti, a costat in total in jur de 139. 000 de euro fara TVA, a declarat secretarul general al PSD, Liviu Dragnea. Dragnea a precizat, intr-o emisiune a postului Antena 3, ca in suma de 139 de mii de euro sunt incluse: inchirierea stadionului - in jur de 40. 000 euro, serviciile de paza, serviciile de curatenie, branding .

Programul Rabla si taxa auto ar putea fi schimbate de anul viitor

Guvernul planuieste schimbari majore pentru taxa auto si programul RABLA de anul viitor. inca nu se stie exact forma pe care o vor lua cele doua, insa ministerul Mediului lucreaza acum la formulele de.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )