Libnet.ro
UNICEF

15:00

Programul Rabla si taxa auto ar putea fi schimbate de anul viitor

Antena3 Antena3,
Programul Rabla si taxa auto ar putea fi schimbate de anul viitor

Guvernul planuieste schimbari majore pentru taxa auto si programul RABLA de anul viitor. inca nu se stie exact forma pe care o vor lua cele doua, insa ministerul Mediului lucreaza acum la formulele de. continuă pe Antena3

Cumularea tichetelor ar putea fi eliminata din Programul Rabla.

Posibilitatea cumularii tichetelor ar trebui eliminata din Programul Rabla, iar aceasta facilitate ar trebui acordata persoanelor care caseaza masini vechi, a declarat, vineri, la Salonul Auto Bucuresti, premierul Victor Ponta, informeaza Agerpres. Din punctul meu de vedere ar trebui sa fie un singur tichet, iar aceasta facilitate sa fie acordata pentru cel care caseaza masina, nu pentru cel care tranzactioneaza. Cred ca Programul Rabla este un program bun, singurul lucru pe care trebuie sa-l .

Programul Rabla: Guvernul ar putea limita numarul tichetelor la un singur voucher - Victor Ponta

Guvernul ar putea limita numarul tichetelor acordate in schimbul casarii masinilor vechi la un singur astfel de voucher, fata de trei tichete acordate in prezent, care sa poata fi folosit numai de catre proprietarul masinii scoase din uz, nu si de catre intermediar, a declarat premierul Victor Ponta, potrivit Mediafax.

Guvernul ar putea limita numarul tichetelor din programul Rabla la un singur voucher

Numarul tichetelor acordate in schimbul casarii masinilor vechi in cadrul programului Rabla ar putea fi limitate la un singur voucher, fata de trei cat sunt acordate in prezent, a declarat vineri.

Victor Ponta: In mod sigur taxa auto trebuie modificata in sensul in care si Comisia Europeana ne-a cerut

Taxa de prima inmatriculare nemultumeste pe toata lumea, a blocat instantele din tara si trebuie in mod sigur modificata, a declarat premierul Victor Ponta la deschiderea editiei 2012 a Salonului Auto Bucuresti si Accesorii SABA). El a mai spus ca numarul de morti din accidente rutiere este mult prea mare, iar autoturismul a devenit o arma a crimei, astfel ca ar fi nevoie ca unele lucruri sa fie schimbate, cum ar fi acordarea permiselor de conducere sau a licentelor de transport persoane.

Istoria Monarhiei in Romania se va preda in licee incepand de anul viitor, ca optional. In programa, la capitolul Biografii regale lipseste cea a Principesei Margareta

Elevii de liceu vor putea alege de la anul ca optional materia Istoria Monarhiei in Romania, a declarat pentru HotNews. ro profesorul Mihai Manea, co-autor al programei scolare si inspector de specialitate in Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti. Programa a fost avizata de Ministerul Educatiei in aceasta vara, a afirmat acesta. La capitolul Biografii regale, din programa lipseste biografia Principesei Margareta, astfel ca biografia Regelui Mihai I si a Reginei Ana este urmata direct de cea a Principelui Nicolae. Nu s-a facut un capitol special pentru ea pentru ca insemna practic sa treci toti membrii familiei regale, actualmente vorbesc, a explicat profesorul Mihai Manea. Descarca din articol Programa scolara de la disciplina Istoria Monarhiei in Romania .

ştiri din Auto

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )