Libnet.ro
UNICEF

14:00

Un deputat ii cere lui Klaus Iohannis declansarea unui referendum pentru stabilirea formei de guvernamant

B1 B1,
Un deputat ii cere lui Klaus Iohannis declansarea unui referendum pentru stabilirea formei de guvernamant

Deputatul de Ilfov Ninel Peia i-a cerut presedintelui Klaus Iohannis, prin intermediul unei scrisori deschise ce a fost publicata pe site-ul sau, sa declanseze un referendum pentru ca romanii sa isi aleaga. continuă pe B1

Elena Udrea ii solicita presedintelui Klaus Iohannis consultari cu partidele in vederea unui acord pe tema creditelor in franci elvetieni

Presedintele PMP, Elena Udrea, i-a solicitat, marti, presedintelui Klaus Iohannis, prin intermediul unei scrisori deschise, sa initieze consultari cu partidele politice pe tema creditelor in franci elvetieni,.

Presedintele Klaus Iohannis saluta decizia instantei supreme privind procesul de incompatibilitate

Presedintele Klaus Iohannis a salutat decizia instantei supreme in procesul de incompatibilitate, seful statului castigand definitiv procesul cu ANI. Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale,.

Presedintele Klaus Iohannis spera ca Republica Moldova va avea in curand un guvern cu o agenda pro-europeana ferma

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis i-a transmis omologului sau de la Chisinau Nicolae Timofti ca spera ca Parlamentul de la Chisinau va vota in cel mai scurt timp un guvern reprezentativ cu o agenda europeana ferma, conform unui comunicat al presedintiei Republicii Moldova.

Klaus Iohannis: Motivul pentru starea economica actuala a Romaniei este coruptia generalizata. Eu nu fac politica pentru persoane, eu fac politica pentru Romania

Dupa prima luna din mandatul de presedinte, Klaus Iohannis lanseza un mesaj cu privire la situatia economica a Romaniei. intr-o postare pe pagina personala de Facebook, Iohannis sustine ca motivul pentru.

Klaus Iohannis la Realitatea Tv: Cu actualul Guvern nu vad cum sa pun in practica programul meu pentru o Romanie puternica in urmatorii 10 ani. Imi doresc un Guvern PNL, nu fac un secret

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi seara, in emisiunea Jocuri de putere de la Realitatea Tv, moderata de Rares Bogdan, ca isi doreste un Parlament mai putin numeros si mai eficient, o Constitutie modernizata si reluarea discutiilor pe regionalizare si descentralizare. Seful statului a adaugat ca este normal sa colaboreze cu Victor Ponta, insa cu acest Guvern nu vad cum sa pun in practica programul meu pentru o Romanie puternica in urmatorii 10 ani. ) Am spus ca dupa alegeri vor aparea miscari in Parlament, se formeaza noi grupuri. Acest lucru se intampla. E posibil sa se schimbe majoritatea. Iohannis a vorbit si despre proiectul Rosia Montana, spunand ca, in opinia sa, acesta trebuie rediscutat, insa nu este treaba presedintelui. Lucrurile s-au schimbat radical dupa scaderea pretului petrolului. Exploatarea gazelor de sist, in tara noastra, nu cred ca mai este in zona rentabilitatii. Iohannis: Parlament redus, Constitutie modernizata, lupta anticoruptie, guvern PNL, extractia gazelor de sist este nerentabila.

iCCJ va da decizia definitiva in dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis

Magistratii Curtii Supreme dau miercuri decizia definitiva in dosarul de incompatibilitate al presedintelui Klaus Iohannis. Agentia Nationala de Integritate a stabilit ca acesta a fost in incompatibilitate in.

Emotii pentru presedintele Klaus Iohannis. Procesul de incompatibilitate se incheie astazi

Procesul de incompatibilitate al presedintelui Kalus Iohannis se incheie astazi. Instanta Suprema se pronunta in dosarul in care seful statului este acuzat de ANI de incompatibiliate. Klaus Iohannis a contestat.

Klaus Iohannis-Victor Ponta, intalnire pe tema crizei francului elvetian

Administratia Prezidentiala a anuntat, marti, ca presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit la Palatul Cotroceni cu premierul Victor Ponta, temele de discutie fiind situatia economica in contextul crizei francului elvetian, activitatea Executivului din.

Klaus Iohannis nu merge in Republica Moldova. Instabilitatea politica de peste Prut, motivul amanarii vizitei

Presedintele Klaus Iohannis si-a amanat vizita in Republica Moldova din cauza instabilitatii politice de peste Prut. Initial, Iohannis anuntase dupa castigarea alegerilor, ca va efectua o vizita in.

Klaus Iohannis se va intalni in februarie cu presedintele francez, Francois Hollande si cancelarul german, Angela Merkel

Presedintele Klaus Iohannis a confirmat joi faptul ca la inceputul lunii februarie va face o deplasare in Franta, Germania si Belgia, unde, in Paris se va intalni cu presedintele Hollande, iar la Berlin cu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2392 seconds )