Libnet.ro
UNICEF

00:07

Deputat ranit grav intr-un accident, sotia sa in coma profunda, un mort si alti trei raniti, pe DN1A

Adevărul Adevărul,
Deputat ranit grav intr-un accident, sotia sa in coma profunda, un mort si alti trei raniti, pe DN1A

Deputatul Sorin Teju PLR) a fost ranit grav, vineri seara, intr-un accident petrecut pe DN 1 A, judetul Prahova, in care o persoana a murit si alte patru au fost ranite, intre victime numarandu-se si sotia parlamentarului, care este in coma profunda, potrivit Medifax. continuă pe Adevărul

Deputat ranit grav intr-un accident, sotia sa in coma profunda

Deputatul Sorin Teju a fost ranit grav, vineri seara, intr-un accident petrecut pe DN 1 A, judetul Prahova, in care o persoana a murit si alte patru au fost ranite, intre victime numarandu-se si sotia parlamentarului, care este in coma profunda, informeaza Mediafax.

Liderul gruparii Statul Islamic, ranit grav intr-un raid aerian: A supravietuit in mod miraculos

Liderul gruparii teroriste Statul islamic, Abu Bakr al-Baghdadi, a fost ranit grav in timpul unui raid aerian in nord-vestul Irakului. Liderul gruparii Statul Islamic a fost grav ranit in timpul unui raid aerian.

UPDATE Deputatul Sorin Teju, ranit grav intr-un accident pe DN 1 A; sotia sa, in coma profunda; un mort si alti trei raniti

Deputatul Sorin Teju PLR) a fost ranit grav, vineri seara, intr-un accident petrecut pe DN 1 A, judetul Prahova, in care o persoana a murit si alte patru au fost ranite, intre victime numarandu-se si sotia parlamentarului, care este in coma profunda, transmite Mediafax.

Un deputat a fost implicat intr-un ACCIDENT RUTIER GRAV, pe DN1A

Deputatul Sorin Teju PLR) a fost ranit grav, vineri seara, intr-un accident petrecut pe DN 1 A, judetul Prahova, in care o persoana a murit si alte patru au fost ranite, intre victime numarandu-se si sotia.

VIDEO Impact nimicitor pe un drum dintre Slatina si Valea Mare: doua masini facute praf si un barbat ranit grav

Doua autoturisme, o Dacia Nova si o dubita, au fost serios avariate, in cursul zilei de vineri 23 ianuarie, in urma producerii unui violent accident de circulatie. Impactul a avut loc pe DN 64, intre Slatina si comuna Valea Mare. Timp de cel putin o jumatate de ora, drumul dintre cele doua localitati a fost complet blocat, sirul de autovehicule intinzandu-se din Slatina si pana la locul accidentului.

VIDEO Impact nimicitor intre Slatina si Valea Mare: doua masini facute praf si un barbat ranit grav

Doua autoturisme, o Dacia Nova si o camioneta, au fost serios avariate, in cursul zilei de vineri 23 ianuarie, in urma producerii unui violent accident de circulatie. Impactul a avut loc pe DN 65, intre Slatina si comuna Valea Mare. Timp de cel putin o jumatate de ora, drumul dintre cele doua localitati a fost complet blocat, sirul de autovehicule intinzandu-se din Slatina si pana la locul accidentului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )