Libnet.ro
UNICEF

17:00

Deputat roman: Strategia Nationala de Aparare trebuie sa includa pericolele PSD, PNL si UDMR. Dar cine sa ne apere de ei, Iohannis, ca presedinte, sau Ponta, ca premier?

B1 B1,
Deputat roman: Strategia Nationala de Aparare trebuie sa includa pericolele PSD, PNL si UDMR. Dar cine sa ne apere de ei, Iohannis, ca presedinte, sau Ponta, ca premier?

Liderul Partidului Romania Unita, Bogdan Diaconu, propune ca pe ordinea de zi a dezbaterilor privind Strategia Nationala de Aparare sa fie trecute si pericolele pe care le reprezinta partidele UDMR, PNL si. continuă pe B1

CSAT se reuneste la ora 15:00: Strategia Nationala de Aparare si masuri de stopare a defrisarilor ilegale, pe ordinea de zi

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii se intruneste marti, de la ora 15:00, la Palatul Cotroceni, sub conducerea presedintelui Klaus Iohannis, pe ordinea de zi figurand Strategia Nationala de Aparare a Tarii, impactul si masuri ferme de stopare a defrisarilor ilegale si stadiul programului de inzestrare a Fortelor Aeriene cu avion multirol, potrivit Administratiei Prezidentiale.

Marti, presedintele Iohannis se va intalni cu premierul Ponta la sedinta CSAT. Pe ordinea de zi - defrisarile ilegale si Strategia nationala de aparare

Marti va avea loc o sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT), potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Pe ordinea de zi se afla defrisarile ilegale, Strategia nationala de aparare, participarea fortelor armate in strainatate. Sedinta poate constitui un prilej de intalnire intre presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta, in conditiile in care presedintele i-a cerut public demisia premierului, iar cel din urma - urmarit penal de DNA - a refuzat sa si-o depuna.

Iohannis, consultari cu reprezentantii Puterii: Documentul privind strategia nationala de aparare trebuie sa isi continue parcursul (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a inceput consultarile la Palatul Cotroceni cu reprezentantii Puterii pe tema strategiei nationale de aparare, informeaza B1 TV. La debutul consultarilor, seful statului a precizat.

CSAT se reuneste marti; pe ordinea de zi Strategia Nationala de Aparare si masuri de stopare a defrisarilor ilegale

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii se intruneste marti, de la ora 15,00, la Palatul Cotroceni, sub conducerea presedintelui Klaus Iohannis, pe ordinea de zi figurand Strategia Nationala de Aparare a Tarii,.

Iohannis are astazi consultari cu liderii partidelor privind Strategia Nationala de Aparare

Presedintele Klaus Iohannis va avea astazi consultari cu liderii formatiunilor si partidelor parlamentare cu privire la Strategia Nationala de Aparare.

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii s-a reunit in sedinta: Defrisarile ilegale ale fondului forestier, strategia Nationala de Aparare si evolutiile din Ucraina, pe ordinea de zi

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii s-a intrunit marti, de la ora 15:00, la Palatul Cotroceni, sub conducerea presedintelui Klaus Iohannis. Pe ordinea de zi figureaza teme ca Strategia Nationala de Aparare a.

Klaus Iohannis, inainte de intalnirea cu Victor Ponta la Cotroceni: Viata politica e un pic mai agitata, dar Strategia de Aparare trebuie sa-si continue calea

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, la inceputul consultarilor cu reprezentantii partidelor politice din coalitia de guvernare, ca Strategia pentru Aparare trebuie sa-si continue calea, pentru a fi finalizata in timp util, chiar daca viata politica e un pic mai agitata, potrivit agentiei Mediafax. Acelasi Iohannis ii ceruse vineri public demisia premierului Ponta - urmarit penal de DNA, dar premierul a refuzat sa si-o depuna. UPDATE: Consultarile de la Cotroceni s-au incheiat. Ce a discutat Iohannis cu Ponta si ceilalti lideri politici despre noua strategie de aparare: Obligatia consolidarii credibilitatii strategice a Romaniei.

Defrisarile ilegale ale fondului forestier, strategia Nationala de Aparare a Tarii si evolutiile din Ucraina, pe agenda sedintei CSAT de marti

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat cu marti, de la ora 15. 00, va avea loc o sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii la Palatul Cotroceni. Pe agenda sedintei CSAT se numara defrisarile.

Ce spune Iohannis despre Strategia de Aparare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, la inceputul consultarilor cu reprezentantii partidelor politice din coalitia de guvernare, ca Strategia pentru Aparare trebuie sa-si continue calea, pentru a fi finalizata in timp util, chiar daca viata politica e un pic mai agitata.

Klaus Iohannis, precizari importante despre Strategia Nationala de Aparare

UPDATE: Presedintele Klaus Iohannis a anuntat care au fost subiectele de pe ordinea de zi a sedintei CSAT.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2913 seconds )