Libnet.ro
UNICEF

07:00

Deputat rus: Moscova ar fi trimis trupe in Crimeea.

România Liberă România Liberă,
Deputat rus: Moscova ar fi trimis trupe in Crimeea.

Un important parlamentar rus a sugerat clar miercuri ca Moscova a trimis trupe in peninsula Crimeea din Ucraina ca sa o protejeze impotriva unei agresiuni armate in timpul referendumului, relateaza Reuters, conform Agerpres. Citeste si: Obama il avertizeaza pe Putin vizavi de alipirea Crimeei Declaratia pare sa contrazica afirmatiile presedintelui Vladimir Putin si ale altor oficiali rusi ca barbatii inarmati care au luat sub control facilitati din Crimeea sunt forte locale de . continuă pe România Liberă

Important om politic din Rusia: Moscova a trimis TRUPE militare in Crimeea

Un important parlamentar rus a sugerat clar miercuri ca Moscova a trimis trupe in peninsula Crimeea din Ucraina pentru a o proteja impotriva oricarei agresiuni armate in timpul unui referendum asupra secesiunii.

Occidentalii studiaza o riposta din partea ONU privind Crimeea.

Occidentalii iau in considerare supunerea la vot, in Consiliul de Securitate al ONU, o rezolutie prin care sa reactioneze la referendumul de duminica din Crimeea, sustin diplomati citati de AFP, conform Mediafax. Ei se asteapta ca Rusia sa dea un vot de veto acestui text. Citeste si: Deputat rus: Moscova ar fi trimis trupe in Crimeea In referendumul prevazut duminica, alegatorii sunt intrebati daca doresc alipirea Crimeei la Rusia, deschizand posibilitatea unei anexari a peninsulei de catre .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )