Libnet.ro
UNICEF

05:00

Important om politic din Rusia: Moscova a trimis TRUPE militare in Crimeea

Antena3 Antena3,
Important om politic din Rusia: Moscova a trimis TRUPE militare in Crimeea

Un important parlamentar rus a sugerat clar miercuri ca Moscova a trimis trupe in peninsula Crimeea din Ucraina pentru a o proteja impotriva oricarei agresiuni armate in timpul unui referendum asupra secesiunii. continuă pe Antena3

Deputat rus: Moscova ar fi trimis trupe in Crimeea.

Un important parlamentar rus a sugerat clar miercuri ca Moscova a trimis trupe in peninsula Crimeea din Ucraina ca sa o protejeze impotriva unei agresiuni armate in timpul referendumului, relateaza Reuters, conform Agerpres. Citeste si: Obama il avertizeaza pe Putin vizavi de alipirea Crimeei Declaratia pare sa contrazica afirmatiile presedintelui Vladimir Putin si ale altor oficiali rusi ca barbatii inarmati care au luat sub control facilitati din Crimeea sunt forte locale de .

Sansa uriasa pentru Dan Petrescu la titlul din Rusia

Dan Petrescu se afla in acest moment mai aproape ca oricand de titlul din Rusia, echipa sa Dinamo Moscova ocupand locul patru la doar cinci puncte de liderul Lokomotiv Moscova.

Rusia a lansat manevre militare la frontiera cu Ucraina

Rusia a lansat manevre militare in mai multe regiuni situate la frontiera cu Ucraina, cu scopul de a verifica pregatirea pentru lupta a trupelor din cadrul fortelor terestre, a anuntat joi Ministerul rus al Apararii, relateaza AFP .

Dan Petrescu incepe in forta a doua parte a sezonului din Rusia

Dinamo Moscova, echipa lui Dan Petrescu, se mentina in lupta pentru titlu si cupele europene dupa ce a castigat primul meci oficial din 2014.

Edward Snowden, in prima conferinta live din Rusia: NSA distruge Internetul

Edward Snowden, fostul consultant al NSA, a vorbit la conferinta South by Southwest SXSW) din Statele Unite ale Americii despre spionajul agentiei si ce inseamna acesta pentru Internet. El a spus ca daca ar trebui sa mai publice o data.

Premierul Crimeei: Ne pregatim sa utilizam legea din Rusia si rubla.

Premierul Crimeei, Sergei Aksyonov, a declarat luni ca pregatirile pentru alipirea peninsulei la Rusia sunt in curs desfasurare, infomeaza RIA Novosti. Crimeea va fi pregatita sa utilizeze legea ruseasca la cateva luni dupa referendumul care va fi organizat pe 16 martie, iar ministrul de finante al peninsulei lucreaza deja la un plan pentru trecerea la rubla. Referendumul in peninsula in care 60% din populatie este rusofona pare a fi unul cu final asteptat. Citeste si: Tatarii din Crimeea se .

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )