Libnet.ro
UNICEF

07:00

Rusia a lansat manevre militare la frontiera cu Ucraina

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Rusia a lansat manevre militare la frontiera cu Ucraina

Rusia a lansat manevre militare in mai multe regiuni situate la frontiera cu Ucraina, cu scopul de a verifica pregatirea pentru lupta a trupelor din cadrul fortelor terestre, a anuntat joi Ministerul rus al Apararii, relateaza AFP . continuă pe Wall-Street Ro

UPDATE Rusia lanseaza manevre militare la frontiera cu Ucraina, Kievul anunta formarea unei Garzi Nationale. Moscova a trimis sase avioane de lupta si trei avioane militare in Belarus

Aproximativ 8. 500 de soldati rusi iau parte la exercitii militare in apropierea granitei cu Ucraina, in care sunt implicate artileria si multiple lansatoare de rachete, in conditiile in care Parlamentul de la Kiev a aprobat joi crearea unei Garzi Nationale care ar putea ajunge pana la 60. 000 de oameni. Ora 22. 30 Un manifestant pro-Kiev, ucis de cei pro-rusi in timpul unor ciocniri la DonetskOra 22. 00 Vladimir Putin: Rusia nu este vinovata pentru evenimentele din UcrainaOra 19. 45 Comandantul unei unitati militare ucrainene din Crimeea, incercuita de rusi, cere ordine precise de la Kiev, amenintand ca in caz contrar va deschide focul Ora 18:00 Sase avioane de vanatoare F-16 au aterizat in Polonia.

LIVE TEXT Rusia lanseaza manevre militare la frontiera cu Ucraina, Kievul anunta formarea unei Garzi Nationale

Aproximativ 8. 500 de soldati rusi iau parte la exercitii militare in apropierea granitei cu Ucraina, in care sunt implicate artileria si multiple lansatoare de rachete, in conditiile in care Parlamentul de la Kiev a aprobat joi crearea unei Garzi Nationale care ar putea ajunge pana la 60. 000 de oameni.

Planul lui Putin de invadare a Ucrainei incepe sa prinda contur. Rusia a lansat manevre militare in coasta fostei republici sovietice

Rusia a lansat manevre militare in mai multe regiuni situate la frontiera cu Ucraina, cu scopul de a verifica pregatirea pentru lupta a trupelor din cadrul fortelor terestre, a anuntat joi Ministerul rus al Apararii, relateaza AFP.

Planul lui Putin de invadare a Ucrainei prinde contur: manevre militare ale Rusiei in coasta fostei republici sovietice

Rusia a lansat manevre militare in mai multe regiuni situate la frontiera cu Ucraina, cu scopul de a verifica pregatirea pentru lupta a trupelor din cadrul fortelor terestre, a anuntat joi Ministerul rus al Apararii.

Planul lui Putin de invadare a Ucrainei prinde contur: manevre militare in coasta fostei republici sovietice

Rusia a lansat manevre militare in mai multe regiuni situate la frontiera cu Ucraina, cu scopul de a verifica pregatirea pentru lupta a trupelor din cadrul fortelor terestre, a anuntat joi Ministerul rus al Apararii.

Rusia, manevre militare la frontiera cu Ucraina.

Rusia a lansat manevre militare in mai multe regiuni situate la frontiera cu Ucraina, a anuntat joi Ministerul rus al Apararii, relateaza AFP, conform Mediafax. Unitatile si diviziile din cadrul fortelor armate intensifica exercitii pe teren, in poligoane din regiunile Ristov, Belgorod, Tambov si Kursk, a anuntat ministerul intr-un comunicat, precizand ca aceste manevre vor continua pana la sfarsitul lui martie. Citeste si: Itar-Tass: Rusia autorizeaza un zbor de observare al Ucrainei in .

Mai multe judete din tara trebuie sa-si actualizeze in cateva zile bugetul de razboi. Ministerul Finantelor: E un exercitiu care are loc la fiecare 4 ani, fara legatura cu Ucraina

Mai multe judete au primit in cursul saptamanii trecute solicitari din partea Administratiilor Judetene ale Finantelor publice solicitarea de a finaliza pana in 15 martie un buget de razboi, insa aceasta solicitare trebuie privita ca un exercitiu ce are loc la fiecare 4 ani, a declarat pentru HotNews. ro Cristian Marin, seful Serviciului de Comunicare din cadrul Ministerului Finantelor. Nu se aloca bani prin aceste bugete, e vorba pur si simplu de un exercitiu, de un fel de simulare fara nicio legatura cu evenimentele din Ucraina, a mai spus Marin.

Carne stricata destinata vanzarii, in mai multe judete: Printre suspecti se afla si angajati de la Directia Vamilor si Protectia Consumatorilor

Mai multe tone de carne stricata a fost descoperita la vanzare. Peste 100 de perchezitii au loc miercuri in Bucuresti si mai multe judete din tara la o retea specializata in evaziune fiscala si spalare de.

ATENTIE mare ce produse cumparati din magazine. Tone de carne stricata au fost scoase la vanzare in mai multe magazine din tara

Tone de carne stricata au fost scoase la vanzare in mai multe magazine din tara de catre o grupare de evazionisti. Prejudiciul este imens: 15 milioane de euro in total! Carnea expirata era reambalata si.

Deputatul PDL Mircea Man, declarat incompatibil de ANI dupa ce ar fi ocupat simultan mai multe functii

Deputatul PDL, Mircea Man, presedintele pentru cercetarea abuzurilor din Camera Deputatilor a fost declarat incompatibil de Agentia Nationala de Integritate ANI) dupa ce ar fi ocupat, simultan, mai multe functii.

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )