Libnet.ro
UNICEF

19:00

Deputatul PDL Mircea Man, declarat incompatibil de ANI dupa ce ar fi ocupat simultan mai multe functii

Adevărul Adevărul,
Deputatul PDL Mircea Man, declarat incompatibil de ANI dupa ce ar fi ocupat simultan mai multe functii

Deputatul PDL, Mircea Man, presedintele pentru cercetarea abuzurilor din Camera Deputatilor a fost declarat incompatibil de Agentia Nationala de Integritate ANI) dupa ce ar fi ocupat, simultan, mai multe functii. continuă pe Adevărul

Deputatul Mircea Man, fostul presedinte al CJMaramures, declarat incompatibil de ANI

Agentia Nationala de Integritate a constatat existenta starii de incompatibilitate in cazul lui Mircea Man, actual Deputat in Parlamentul Romaniei si fost Presedinte al Consiliului Judetean Maramures. Potrivit ANI, Mircea Man a detinut simltan atat functia de Presedinte al Consiliului Judetean Maramures, cat si cea de membru in Consiliul de Administratie al Spitalului Judetean de Urgenta Dr. Constantin Opris.

Deputatul Mircea Man, fostul presedinte al CJ Maramures, declarat incompatibil de ANI

Agentia Nationala de Integritate a constatat existenta starii de incompatibilitate in cazul lui Mircea Man, actual Deputat in Parlamentul Romaniei si fost Presedinte al Consiliului Judetean Maramures. Potrivit ANI, Mircea Man a detinut simultan atat functia de Presedinte al Consiliului Judetean Maramures, cat si cea de membru in Consiliul de Administratie al Spitalului Judetean de Urgenta Dr. Constantin Opris.

ANI: Deputatul Mircea Man, in incompatibilitate in perioada in care a fost presedintele CJ Maramures

ANI l-a declarat incompatibil pe democrat-liberalul Mircea Man, deputat in Parlamentul Romaniei si fost Presedinte al Consiliului Judetean Maramures. Potrivit ANI, Mircea Man s-a aflat in stare de.

ANI: Deputatul Mircea Man, incompatibil.

Agentia Nationala de Integritate a constatat ca deputatul Mircea Man a fost in incompatibilitate in perioada mandatului de presedinte al Consiliului Judetean Maramures, intrucat a ocupat simultan si functia de membru in Consiliul de Administratie al Spitalului Judetean de Urgenta Baia Mare, se arata intr-un comunicat al institutiei. Potrivit Agentiei Nationale de Integritate, deputatul Mircea Man a fost in incompatibilitate in perioada 19 iulie 2010 - 24 ianuarie 2012, intrucat a exercitat, .

Fost consilier juridic in cadrul ANAF, declarat incompatibil

Alexandru Aurelian Andy Alexandrescu, fostul consilierul juridic in cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF) a fost declarat incompatibil de catre Agentia Nationala de Integritate dupa ce ar fi detinut simultan mai multe functii.

Fostul presedinte al ANOFM Silviu Bian, declarat incompatibil

Silviu Bian, fostul presedinte al Agentiei Nationale de Ocupare a Fortei de Munca ANOFM) a fost declarat incompatibil dupa ce ar fi detinut, simultan, mai multe functii.

Fostul procuror general adjunct al Romaniei, condamnat la doi ani dupa gratii

Gabriela Ghita, fost procuror general adjunct al Romaniei, a fost condamnata definitiv la doi ani de inchisoare cu executare, in dosarul privind fraudarea concursului din 2007 pentru functii de procurori sefi, alaturi de ceilalti cinci fosti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )