Libnet.ro
UNICEF

19:30

Un deputat UNPR, audiat la DNA pentru luare de mita

Antena3 Antena3,
Un deputat UNPR, audiat la DNA pentru luare de mita

Deputatul UNPR Titi Holban a fost audiat de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) intr-un dosar de luare de mita. Parlamentarul este acuzat ca ar fi cerut si primit mii de euro de la persoane car. continuă pe Antena3

Fostul sef al Bursei Romane de Marfuri Timisoara, judecat pentru luare de mita

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul Teritorial Timisoara au dispus trimiterea in judecata, in stare de libertate, pe Grigore Zoiade, fostul director executiv al Bursei Romane de Marfuri Terminal Timisoara, in sarcina caruia s-a retinut savarsirea infractiunii de luare de mita.

Presedintele suspendat al CJ Cluj, Horea Uioreanu, trimis in judecata de DNA pentru coruptie

Horea Uioreanu, presedintele suspendat al Consiliului Judetean Cluj, aflat in arest preventiv, a fost trimis in judecata, luni, de catre procurorii DNA, pentru fapte de coruptie. Uioreanu a fost trimis in.

Deputat UNPR, acuzat de luare de mita. DNA cere aviz pentru arestarea preventiva a lui Titi Holban

Update 14. 10 - Directia Nationala Anticoruptie cere aviz de la Camera Deputatilor pentru arestarea preventiva a deputatului Titi Holban, suspectat de trafic de influenta, dupa ce ar fi luat 10. 000 de euro.

Deputatul UNPR Titi Holban, pus sub acuzare de procurorii DNA pentru trafic de influenta

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au dispus punerea in miscare a actiunii penale fata de deputatul UNPR Titi Holban, acuzat de trafic de influenta. Politicianl este acuzat de procurori ca, in ianuarie 2014, a acceptat promisiunea unui denuntator ca, in schimbul sumei de 10. 000 euro, suma pe care a primit-o efectiv, in doua transe, va interveni pe langa o alta persoana, pentru ca aceasta, la randul ei, sa intervina pe langa un inspector cu functie de conducere la una dintre Directiile Regionale Antifrauda, astfel incat o societate administrata de un apropiat al denuntatorului sa nu fie sanctionata in urma controlului efectuat de aceasta institutie.

Deputatul UNPR Titi Holban, urmarit penal de DNA pentru trafic de influenta

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au dispus punerea in mi and scare a ac and tiunii penale fata de deputatul UNPR Titi Holban, acuzat de trafic de influenta.

Tribunalul Bucuresti admite cererea DNA pentru arestarea preventiva a lui Nicusor Constantinescu. Avocat: Intreruperea tratamentului i-ar pune viata in pericol

Tribunalul Bucuresti a admis luni cererea procurorilor DNA de arestare preventiva a presedintelui Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, informeaza Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )