Libnet.ro
UNICEF

06:00

Deputati PNL au venit la sedinta de plen cu bonuri fiscale prinse in piept. Care este motivul

România Liberă România Liberă,
Deputati PNL au venit la sedinta de plen cu bonuri fiscale prinse in piept. Care este motivul

Mai multi deputati din cadrul Partidului National Liberal au venit, miercuri, in sedinta de plen a Camerei Deputatilor, cu bonuri fiscale prinse in piept, in semn de protest fata de actiunea lui Victor Ponta de a lovi agentii economici, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Mai multi deputati ai PNL au venit la sedinta de plen cu bonuri fiscale prinse in piept

Mai multi deputati ai PNL au venit, astazi, in sedinta de plen a Camerei Deputatilor, cu bonuri fiscale prinse in piept, deputatul Octavian Popa precizand ca, astfel, pot sa puna intrebari prim-ministrului Victor Ponta.

Mai multi deputati PNL au venit la plen cu bonuri fiscale in piept

Mai multi deputati ai PNL au venit, astazi, in sedinta de plen a Camerei Deputatilor purtand bonuri fiscale prinse in piept. Deputatul Octavian Popa a declarat ca, astfel, liberalii ii pot pune intrebari premierului Victor Ponta, in contextul luptei duse de acesta cu evaziunea fiscala, scriu surse din presa.

Ce a inteles PSD din protestul cu bonuri fiscale al liberalilor: incurajeaza evaziunea fiscala

Purtatorul de cuvant al PSD, Gabriela Vranceanu Firea, spune ca parlamentarii PNL, prin initiativa de a purta bonuri fiscale in piept, ca raspuns la atitudinea lui Victor Ponta fata de jurnalisti, ii reprezinta, de fapt, pe cei care fac evaziune fiscala.

Pasajul Universitatii: cu inspectorii Antifrauda imbracati in echipament de serviciu in fata, vanzatorul nu dadea bonuri fiscale

Ce poti sa mai spui despre un comerciant care ii are pe inspectorii Antifrauda in fata, imbracati in uniforme si de fata cu ei, nu elibereaza bonuri fiscale? Asta s-a intamplat vineri, in pasajul Universitatii, la magazinul UniFax Copy.

La xeroxul din Pasajul Universitatii, vanzatorul nu dadea bonuri fiscale nici cu inspectorii ANAF de fata

Magazinul de copiere din Pasajul Universitatii a fost amendat si inchis vineri in urma unui control ANAF. Vanzatorul nu a dat bonuri de casa clientilor nici dupa ce inspectorii in uniforma, s-au asezat la rand, potrivit unui raport al agentiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )