Libnet.ro
UNICEF

12:30

Deputatul din Vaslui condamnat pentru viol, trimis in judecata pentru complicitate la abuz in serviciu si fals in inscrisuri sub semnatura privata

Adevărul Adevărul,
Deputatul din Vaslui condamnat pentru viol, trimis in judecata pentru complicitate la abuz in serviciu si fals in inscrisuri sub semnatura privata

Dan Bordeianu, deputatul de Vaslui care a ajuns in Parlamentul Romaniei avand o condamnare definitiva pentru viol, fapta comisa in 1985, a fost trimis in judecata de procurori ai Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie. continuă pe Adevărul

Cei trei tineri din Timisoara retinuti pentru viol si complicitate la viol, arestati preventiv: Decizia poate fi contestata

Cei trei tineri din Timisoara retinuti pentru viol si complicitate la viol, dupa ce o tanara de 18 ani a reclamat la Politie ca a fost violata, au fost arestati preventiv pentru 30 de zile, in urma unei.

Cei trei tineri din Timisoara retinuti pentru viol si complicitate la viol, arestati preventiv

Cei trei tineri din Timisoara retinuti pentru viol si complicitate la viol, dupa ce o tanara de 18 ani a reclamat la Politie ca a fost violata, au fost arestati preventiv pentru 30 de zile, in urma unei.

Deputatul PSD Dan Bordeianu a fost trimis in judecata

Deputatul PSD Dan Bordeianu a fost trimis in judecata in dosarul in care este acuzat de complicitate la abuz in serviciu si fals in inscrisuri, in legatura cu un proiect de alimentare cu apa in trei localitati din judetul Vaslui.

Barbat condamnat pentru o crima comisa cand era minor, executat in Pakistan

Autoritatile din Pakistan l-au executat marti, in pofida apelurilor internationale, pe un barbat condamnat pentru o crima comisa in timp ce era minor, informeaza publicatia LExpress.

Cosmarul continua pentru tanara violata din Vaslui. A fost amenintata

Unul dintre prietenii celor 7 baieti acuzati de viol ar fi incercat sa o intimideze pe fata. Ar fi injurat-o si amenintat-o cu moartea, ba chiar ar fi incercat sa dea cu masina peste ea. Fata iesea de la.

Timisoara: Trei tineri cu varste cuprinse intre 18-19 ani au fost retinuti pentru viol si complicitate la viol

Trei tineri din Timisoara cu varste cuprinse intre 18 si 19 ani au fost retinuti pentru 24 de ore, fiind acuzati de viol si complicitate la viol, dupa ce o tanara de 18 ani a reclamat la politie ca a fost.

Paramedicul SMURD judecat pentru viol, ACHITAT

Pramedicul SMURD acuzat ca ar fi agresat sexual si violat mai multe fetite intr-o tabara din Rasnov, in urma cu un an, a fost achitat de Judecatoria Zarnesti.

Sondaj. Ce spun romanii despre cazul violatorilor din Vaslui

Cazul violului din judetul Vaslui a facut obiectul unor dezbateri intense in spatiul public din Romania cu precadere dupa decizia instantei cu privire la cercetarea in libertate a suspectilor, se arata.

De ce si-au schimbat strategia cei sapte violatori din Vaslui

Toti cei sapte violatori de la Vaslui au declarat, imediat dupa ce au fost reclamati la Politie, ca au intretinut raporturi sexuale cu tanara de 18 ani, dar si-au negat propriile afirmatii in timpul.

OMV vinde o parte dintr-un camp petrolifer din Marea Nordului, pentru jumatate de miliard de dolari

Grupul austriac OMV a scos la vanzare un pachet de 30% din cota detinuta in campul petrolifer Rosebank din Marea Nordului, au declarat surse bancare pentru Reuters, precizand ca aceasta este o masura de ajustare a bugetului la scaderea pretului petrolului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2893 seconds )