Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cosmarul continua pentru tanara violata din Vaslui. A fost amenintata

Antena3 Antena3,
Cosmarul continua pentru tanara violata din Vaslui. A fost amenintata

Unul dintre prietenii celor 7 baieti acuzati de viol ar fi incercat sa o intimideze pe fata. Ar fi injurat-o si amenintat-o cu moartea, ba chiar ar fi incercat sa dea cu masina peste ea. Fata iesea de la. continuă pe Antena3

Mesajele de incurajare ale romanilor pentru fata violata din Vaslui: Ai nevoie de studiu mult si zilnic. Drumul tau in viata are alt traseu decat al celor multi

Romanii scandalizati de drama tinerei de 18 ani din Vaslui, victima a unui viol in grup, continua sa-i trimita adolescentei mesaje de incurajare.

Vaslui: Tanara violata de sapte indivizi a fost amenintata cu moartea, iar un prieten al agresorilor a incercat sa dea cu masina peste ea

Tanara din Vaslui violata anul trecut de sapte indivizi a fost recent amenintata de prietenii violatorilor, ba chiar au incercat sa dea cu masina peste ea. Incidentul a avut loc in curtea scolii, cand.

De ce si-au schimbat strategia cei sapte violatori din Vaslui

Toti cei sapte violatori de la Vaslui au declarat, imediat dupa ce au fost reclamati la Politie, ca au intretinut raporturi sexuale cu tanara de 18 ani, dar si-au negat propriile afirmatii in timpul.

Sondaj. Ce spun romanii despre cazul violatorilor din Vaslui

Cazul violului din judetul Vaslui a facut obiectul unor dezbateri intense in spatiul public din Romania cu precadere dupa decizia instantei cu privire la cercetarea in libertate a suspectilor, se arata.

MAE aloca un milion de euro pentru bursierii francofoni din Romania: Ordinul a fost publicat marti in Monitorul Oficial

Cetatenii straini francofoni inscrisi la universitatile din Romania vor beneficia si in anul universitar 2015-2016 decele 40 de burse de studii universitare de doctorat si de cercetare Eugen Ionescu,.

Scutirea de la impozitare a programatorilor a fost extinsa pentru toti angajatii din domeniu, indiferent de specializarea absolvita

Scutirea de la plata impozitului pe salarii pentru angajatii care desfasoara activitati prin care sunt create programe pentru calculator reprezinta un stimulent pentru industria IT de mai bine de 10 ani. In vederea aplicarii scutirii atat angajatorul cat si angajatii trebuie sa indeplineasca anumite conditii. Legislatia prin care sunt reglementate aceste conditii a suferit pe parcursul acestei perioade doua mari modificari: una in septembrie 2013 cand Ordinul 539/2013 a abrogat Ordinul 250/2004 - modificare mult disputata de catre mediul de afaceri si autoritatile implicate) si o alta de curand, pe 30 iulie 2015, prin abrogarea Ordinului 539/2013 si intrarea in vigoare a Ordinului 1348/2015 .

Administratia Penitenciarelor primeste bani pentru imbunatatirea conditiilor din inchisori

Ministerul Justitiei a alocat Administratiei Nationale a Penitenciarelor 7,6 milioane lei pentru imbunatatirea conditiilor de detentie in mai multe penitenciare, cu ocazia primei rectificari bugetare din.

Anul acesta anunta revenirea interesului investitorilor pentru piata imobiliara din Romania

Piata imobiliara romaneasca din prima jumatate a anului 2015 se afla pe un trend ascendent pe toate sectoarele imobiliare, astfel ca cel mai bun semnal al revenirii pietei imobiliare este dat de interesul manifestat atat de investitorii noi pe piata din tara noastra, cat si de revenirea celor care aveau proiecte la noi in tara si care, in ultima perioada, au hibernat, arata o analiza Darian privind piata imobiliara in acest an.

Registrul Electoral va fi extins si pentru diaspora: Romanii din strainatate ar putea vota aproape de domiciliu

Se schimba regulile de vot pentru diaspora. Printr-o decizie luata de Autoritatea Electorala Permanenta, cozile interminabile de la alegerile prezidentiale ar putea deveni istorie, informeaza B1 TV. Prin.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )