Libnet.ro
UNICEF

10:00

Deputatul Florin Popescu, audiat la DNA, intr-un dosar de coruptie

România Liberă România Liberă,
Deputatul Florin Popescu, audiat la DNA, intr-un dosar de coruptie

Deputatul PMP Florin Popescu s-a prezentat, miercuri, la sediul DNA, fiind citat intr-un dosar in care este cercetat pentru coruptie, relateaza Agerpres, care citeaza surse judiciare. continuă pe România Liberă

Deputatul PMP Florin Popescu, audiat la DNA intr-un dosar de coruptie

Deputatul Florin Popescu, reprezentant al Partidului Miscarea Populara PMP) este audiat de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), intr-un dosar privind fapte de coruptie.

Deputatul Florin Popescu, la audieri la DNA intr-un dosar in care este cercetat pentru coruptie

Deputatul PMPFlorin Popescu s-a prezentat, miercuri, la sediulDNA, fiind citat intr-un dosar in care este cercetat pentru coruptie. Potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres, parlamentarul a fost.

Deputatul Florin Popescu, la DNA. Explicatii intr-un dosar in care este acuzat de coruptie

Deputatul Florin Popescu, fost presedinte al Consiliului Judetean Dambovita, s-a prezentat miercuri la DNA, el declarand ca a fost chemat de procurori pentru a-i fi aduse la cunostinta acuzatiile intr-un dosar de coruptie.

Deputatul Florin Popescu, la audieri la DNA: Procurorii au inceput cercetarea penala in cazul acestuia

UPDATE 14:22 Procurorii DNA au inceput urmarirea penala in cazul deputatului PMP Florin Popescu. Deputatul PMPFlorin Popescu s-a prezentat, miercuri, la sediulDNA, fiind citat intr-un dosar in care este.

Deputatul Florin Popescu, suspectat de DNA ca a cerut 60 de tone de carne pentru alegerile locale din 2012

Deputatul PMP Florin Popescu a cerut de la oameni de afaceri 60 de tone de carne pentru a le imparti alegatorilor la alegerile locale din 2012.

Deputatul Florin Popescu: Ma suspend din PMP, ies din lista pentru PE, nu e necesara arestarea preventiva

Deputatul Florin Popescu anunta ca isi suspenda activitatea in PMP pana la clarificarea situatiei sale si ca s-a retras si din lista de candidati ai acestei formatiuni la euroalegeri, precizand ca se pune la dispozitia Justitiei si ca nu este necesara cererea de arestare preventiva.

Florin Popescu: DNA ma acuza ca am luat saci cu produse agricole. Nu sunt droguri!

Deputatul Florin Popescu a declarat miercuri, la iesirea de la DNA, ca procurorii il acuza de fapte de coruptie, respectiv ca ar fi cerut de la o firma din Dambovita, in campania electorala din 2012, saci cu produse agricole, el precizand ca,.

Florin Popescu: Ma suspend din PMP, ies din lista pentru PE. DNA ma acuza ca am luat niste saci cu produse agricole, oricum nu sunt droguri

Deputatul Florin Popescu a anuntat, miercuri, ca isi suspenda activitatea in PMP pana la clarificarea situatiei sale si ca s-a retras si din lista de candidati ai acestei formatiuni la euroalegeri,.

Florin Popescu: Ma suspend din PMP, ies din lista pentru Parlamentul European. Nu e necesara arestarea preventiva

Deputatul Florin Popescu anunta ca isi suspenda activitatea in PMP pana la clarificarea situatiei sale. Acesta precizeaza si ca s-a retras si din lista de candidati ai acestei formatiuni la euroalegeri,.

Pui grill pentru voturi. Deputatul PMP Florin Popescu, invinuit intr-un dosar DNA. Procurorii cer incuviintarea arestarii preventive

Articol actualizat ora 19. 20): Florin Popescu a anuntat ca isi suspenda activitatea din PMP si se retrage de pe lista candidatilor la alegerile europarlamentare, pentru a nu prejudicia imaginea partidului. Actualizat ora 15. 22): Seful DNA a transmis procurorului general al Romaniei cererea si referatul intocmit pentru a cere presedintelui Camerei Deputatilor incuviintarea arestarii preventive a deputatului Florin Popescu. Actualizat ora 14. 23): Deputatul PMP Florin Popescu a anuntat miercuri ca procurorii DNA i-au prezentat actele dintr-un dosar in care are calitatea de invinuit. El a declarat ca procurorii il acuza ca ar fi cerut bunuri agricole de la o firma pentru a le da cadou alegatorilor in campanie electorala. Florin Popescu a fost presedinte al Consiliului Judetean Dambovita si este unul dintre principalii aliati politici ai Elenei Udrea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )