Libnet.ro
UNICEF

10:00

Deputatul Florin Popescu: Ma suspend din PMP, ies din lista pentru PE, nu e necesara arestarea preventiva

România Liberă România Liberă,
Deputatul Florin Popescu: Ma suspend din PMP, ies din lista pentru PE, nu e necesara arestarea preventiva

Deputatul Florin Popescu anunta ca isi suspenda activitatea in PMP pana la clarificarea situatiei sale si ca s-a retras si din lista de candidati ai acestei formatiuni la euroalegeri, precizand ca se pune la dispozitia Justitiei si ca nu este necesara cererea de arestare preventiva. continuă pe România Liberă

Florin Popescu: Ma suspend din PMP, ies din lista pentru PE. DNA ma acuza ca am luat niste saci cu produse agricole, oricum nu sunt droguri

Deputatul Florin Popescu a anuntat, miercuri, ca isi suspenda activitatea in PMP pana la clarificarea situatiei sale si ca s-a retras si din lista de candidati ai acestei formatiuni la euroalegeri,.

Florin Popescu: Ma suspend din PMP, ies din lista pentru Parlamentul European. Nu e necesara arestarea preventiva

Deputatul Florin Popescu anunta ca isi suspenda activitatea in PMP pana la clarificarea situatiei sale. Acesta precizeaza si ca s-a retras si din lista de candidati ai acestei formatiuni la euroalegeri,.

Deputatul Florin Popescu, la DNA. Explicatii intr-un dosar in care este acuzat de coruptie

Deputatul Florin Popescu, fost presedinte al Consiliului Judetean Dambovita, s-a prezentat miercuri la DNA, el declarand ca a fost chemat de procurori pentru a-i fi aduse la cunostinta acuzatiile intr-un dosar de coruptie.

Deputatul Florin Popescu, la audieri la DNA: Procurorii au inceput cercetarea penala in cazul acestuia

UPDATE 14:22 Procurorii DNA au inceput urmarirea penala in cazul deputatului PMP Florin Popescu. Deputatul PMPFlorin Popescu s-a prezentat, miercuri, la sediulDNA, fiind citat intr-un dosar in care este.

Deputatul Florin Popescu, audiat la DNA, intr-un dosar de coruptie

Deputatul PMP Florin Popescu s-a prezentat, miercuri, la sediul DNA, fiind citat intr-un dosar in care este cercetat pentru coruptie, relateaza Agerpres, care citeaza surse judiciare.

Deputatul Florin Popescu, suspectat de DNA ca a cerut 60 de tone de carne pentru alegerile locale din 2012

Deputatul PMP Florin Popescu a cerut de la oameni de afaceri 60 de tone de carne pentru a le imparti alegatorilor la alegerile locale din 2012.

Deputatul Florin Popescu, la audieri la DNA intr-un dosar in care este cercetat pentru coruptie

Deputatul PMPFlorin Popescu s-a prezentat, miercuri, la sediulDNA, fiind citat intr-un dosar in care este cercetat pentru coruptie. Potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres, parlamentarul a fost.

Deputatul PMP Florin Popescu, audiat la DNA intr-un dosar de coruptie

Deputatul Florin Popescu, reprezentant al Partidului Miscarea Populara PMP) este audiat de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), intr-un dosar privind fapte de coruptie.

Florin Popescu: DNA ma acuza ca am luat saci cu produse agricole. Nu sunt droguri!

Deputatul Florin Popescu a declarat miercuri, la iesirea de la DNA, ca procurorii il acuza de fapte de coruptie, respectiv ca ar fi cerut de la o firma din Dambovita, in campania electorala din 2012, saci cu produse agricole, el precizand ca,.

Pui grill pentru voturi. Deputatul PMP Florin Popescu, invinuit intr-un dosar DNA. Procurorii cer incuviintarea arestarii preventive

Articol actualizat ora 19. 20): Florin Popescu a anuntat ca isi suspenda activitatea din PMP si se retrage de pe lista candidatilor la alegerile europarlamentare, pentru a nu prejudicia imaginea partidului. Actualizat ora 15. 22): Seful DNA a transmis procurorului general al Romaniei cererea si referatul intocmit pentru a cere presedintelui Camerei Deputatilor incuviintarea arestarii preventive a deputatului Florin Popescu. Actualizat ora 14. 23): Deputatul PMP Florin Popescu a anuntat miercuri ca procurorii DNA i-au prezentat actele dintr-un dosar in care are calitatea de invinuit. El a declarat ca procurorii il acuza ca ar fi cerut bunuri agricole de la o firma pentru a le da cadou alegatorilor in campanie electorala. Florin Popescu a fost presedinte al Consiliului Judetean Dambovita si este unul dintre principalii aliati politici ai Elenei Udrea.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )