Libnet.ro
UNICEF

08:30

Deputatul Nicolae Vasilescu, condamnat definitiv pentru coruptie, prins pe Aeroportul Henri Coanda

B1 B1,
Deputatul Nicolae Vasilescu, condamnat definitiv pentru coruptie, prins pe Aeroportul Henri Coanda

Deputatul PSD Nicolae Vasilescu, condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu executare, pentru trafic de influenta, a fost prins pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni, incercand sa plece din tara,. continuă pe B1

UPDATE Deputatul PSD Nicolae Vasilescu, condamnat definitiv pentru coruptie, intentiona sa plece cu avionul in China

Deputatul PSD Nicolae Vasilescu, condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu executare, intentiona sa plece cu avionul in China, insa de pe Aeroportul Henri Coanda s-a intors acasa, marti noapte, fiind anuntat de sotie ca este cautat de politisti, au declarat oficiali din Politia Capitalei, citati de agentia Mediafax.

Deputatul Nicolae Vasilescu, condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta

Deputatul PSD Constanta Nicolae Vasilescu a fost condamnat definitiv de completul de cinci judecatori ai Curtii Supreme la doi ani de inchisoare cu executare in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta.

Deputatul PSD Constanta Nicolae Vasilescu, condamnat definitiv la 2 ani de inchisoare pentru trafic de influenta

Deputatul PSDde Constanta Nicolae Vasilescu a fost condamnat definitiv la doi ani de inchisoare pentru trafic de influenta. Vasilescu a fost ridicat de politisti in urma deciziei definitive a completului de.

Deputatul Nicolae Vasilescu, condamnat la 2 ani de inchisoare cu executare

Deputatul PSD Nicolae Vasilescu a fost condamnat definitiv de Curtea Suprema la doi ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta. Deputatul a fost trimis in judecata pentru infractiuni pe care le-a.

Deputatul Nicolae Vasilescu, condamnat la 2 ani inchisoare cu executare

Completul de cinci judecatori ai Curtii Supreme a decis, aseara, condamnarea definitiva a deputatului PSD de Dolj, Nicolae Vasilescu, la doi ani de inchisoare pentru trafic de influenta, iar cei doi complici ai sai au primit cate doi ani si jumatate de inchisoare cu executare, transmit sursele de presa.

Deputatul Nicolae Vasilescu (PSD), condamnat definitiv marti la 2 ani de inchisoare cu executare, a fost prins de politisti pe aeroport, in timp ce se pregatea sa fuga din tara

Deputatul Nicolae Vasilescu, secretar executiv al PSD, condamnat marti de Inalta Curte de Casatie si Justitie la doi ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta, a fost prins de politisti noaptea trecuta, pe aeroportul Henri Coanda, in timp ce se pregatea sa paraseasca tara, anunta B1 Tv. Nicolae Vasilescu se afla acum in arestul Politiei Capitalei, de inde va fi transferat cel mai probabil la Penitenciarul Rahova, pana cand se va stabili in ce penitenciar isi va executa pedeapsa de doi ani de inchisoare.

Deputatul Nicolae Vasilescu, doi ani de inchisoare pentru trafic de influenta.

Deputatul PSD de Constanta, Nicolae Vasilescu a fost condamnat de instanta suprema la doi ani de inchisoare. El este acuzat de trafic de influenta. Vasilescu este al doilea deputat condamnat definitiv. Citeste si: CANDIDATI USL la ALEGERILE PARLAMENTARE. Dolj: Nicolae Vasilescu, JUDECAT pentru TRAFIC DE INFLUENTA Cei doi complici ai sai, Eugen Mija si Realini Lupsa, au primit cate doi si jumatate de inchisoare cu executare, tot pentru trafic de influenta. Potrivit votului electronic din .

Deputatul Nicolae Vasilescu, secretar executiv al PSD, condamnat la doi ani de inchisoare cu executare. Sentinta e definitiva

Deputatul PSD Nicolae Vasilescu a fost condamnat marti de Inalta Curte la doi ani de inchisoare cu executare si la interzicerea unor drepturi pentru infractiunea de trafic de influenta. Sentinta este definitiva.

UPDATE. Deputatul corupt Nicolae Vasilescu, prins in aeroport.

Deputatul PSD Nicolae Vasilescu, condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu executare, intentiona sa calatoreasca in China, dar in aeroport a aflat vestea ca este cautat de politisti, au declarat oficiali din Politia Capitalei. Politistii Biroului Urmariri au primit marti, in jurul orei 20. 00, mandatul de executare a pedepsei cu inchisoarea emis pe numele lui Nicolae Vasilescu. In jurul orei 02. 00, politistii au ajuns acasa la Nicolae Vasilescu, unde se afla numai sotia .

Deputatul PSD Nicolae Vasilescu intentiona sa plece cu avionul in China

Deputatul PSDNicolae Vasilescu, condamnat definitiv la 2 ani de inchisoare cu executare, intentiona sa plece cu avionul inChina. Politistii Biroului Urmariri au primit marti, in jurul orei 20.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )