Libnet.ro
UNICEF

05:00

Deputatul PSD, condamnat la inchisoare cu suspendare pentru conflict de interese

România Liberă România Liberă,
Deputatul PSD, condamnat la inchisoare cu suspendare pentru conflict de interese

Deputatul PSD Anghel Stanciu, trimis in judecata, in noiembrie 2013, pentru conflict de interese, a fost condamnat la sase luni de inchisoare cu suspendare de instanta suprema, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Deputatul PSD Anghel Stanciu, condamnat la inchisoare cu suspendare pentru conflict de interese

Deputatul PSD Anghel Stanciu, trimis in judecata in noiembrie 2013 pentru conflict de interese, fiind acuzat ca si-a angajat fiul si nora la biroul sau parlamentar din Iasi, a fost condamnat la sase luni de inchisoare cu suspendare de instanta suprema,.

Deputatul PSD Anghel Stanciu, condamnat la inchisoare cu suspendare: Decizia nu este definitiva

Deputatul PSD si presedintele Senatului Universitatii Tehnice Gheorghe Asachi din Iasi, Anghel Stanciu, a fost condamnat la sase luni de inchisoare cu suspendare pentru conflict de interese. Decizia iCCJ nu.

Radu Mazare, retinut de DNA pentru conflict de interese

Actualizare 20:10 DNA l-a retinut, in urma cu putin timp, pentru 24 de ore, pe primarul din Constanta, Radu Mazare, acuzat de conflict de interese.

Radu Mazare, retinut de DNA pentru conflict de interese, luare de mita si abuz in serviciu

Actualizare 20:52 Pe langa conflict de interese, DNA il acuza pe primarul constantean Radu Stefan Mazare de abuz in serviciu si ca ar fi luat mita 9 milioane euro, prin afaceristul Sorin Strutinsky, de la firme pe care le-ar fi sprijinit la obtinerea de autorizatii si la castigarea unei licitatii.

Deputatul PSD Eduard Martin, patronul firmei de salubritate, despre retinerea lui Mazare: Nu vreau sa declar nimic

Deputatul PSD Eduard Martin, care detine Polaris M Holding SRL, firma care se ocupa cu serviciile de curatenie in aproape tot judetul Constanta, nu vrea sa comenteze in niciun fel retinerea primarului Constantei, Radu Mazare.

Surse. Deputatul PSD Eduard Martin, anchetat in dosarul lui Mazare: Ar fi dat 7 milioane euro mita primarului

Parlamentarul PSD Eduard Martin este anchetat in dosarul in care Radu Mazare este acuzat de trei infractiuni de luare de mita si abuz in serviciu, au declarat surse extrajudiciare pentru Romania Libera. DNA nu a confirmat informatia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )