Libnet.ro
UNICEF

16:30

Deputatul PSD Dan Bordeianu, trimis in judecata intr-un dosar cu un prejudiciu de 4 milioane de lei

B1 B1,
Deputatul PSD Dan Bordeianu, trimis in judecata intr-un dosar cu un prejudiciu de 4 milioane de lei

Deputatul Dan Bordeianu a fost trimis in judecata de DNA din cauza ca societatea controlata de el s-a angajat sa efectueze o serie de lucrari pentru alimentarea cu apa in Deleni, judetul Vaslui, dar nu au mai. continuă pe B1

Deputatul PSD Dan Bordeianu a fost trimis in judecata

Deputatul PSD Dan Bordeianu a fost trimis in judecata in dosarul in care este acuzat de complicitate la abuz in serviciu si fals in inscrisuri, in legatura cu un proiect de alimentare cu apa in trei localitati din judetul Vaslui.

Deputatul Dan Bordeianu, trimis in judecata pentru ABUZ in serviciu. Prejudiciul se ridica la patru milioane de lei

Deputatul Dan Bordeianu a fost trimis in judecata, de DNA, dupa ce societatea pe care o controla s-a angajat sa execute o serie de lucrari pentru alimentarea cu apa in Deleni, judetul Vaslui, care nu au mai fost finalizate sau au fost neconforme, cauzand un prejudiciu de patru milioane de lei.

Deputatul Dan Bordeianu a fost trimis in judecata

Deputatul PSD Dan Bordeianu a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie pentru savarsirea infractiunilor de complicitate la abuz in serviciu si fals.

Deputatul Dan Bordeianu a fost trimis in judecata

Deputatul PSD Dan Bordeianu a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie pentru savarsirea infractiunilor de complicitate la abuz in serviciu si fals in inscrisuri sub semnatura privata, in legatura cu un proiect de alimentare cu apa in trei localitati din judetul Vaslui.

Deputatul din Vaslui condamnat pentru viol, trimis in judecata pentru complicitate la abuz in serviciu si fals in inscrisuri sub semnatura privata

Dan Bordeianu, deputatul de Vaslui care a ajuns in Parlamentul Romaniei avand o condamnare definitiva pentru viol, fapta comisa in 1985, a fost trimis in judecata de procurori ai Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )