Libnet.ro
UNICEF

01:05

Deputatul Theodor Nicolescu poate fi arestat: Cererea DNA a fost adoptata cu 176 de voturi pentru

B1 B1,
Deputatul Theodor Nicolescu poate fi arestat: Cererea DNA a fost adoptata cu 176 de voturi pentru

Camera Deputatilor a incuviintat miercuri cerearea DNA de retinere si arestare a deputatului Theodor Nicolescu, cu 176 voturi pentru, informeaza B1 TV. Anchetatorii l-au luat in vizor pe deputat dupa ce. continuă pe B1

Deputatul Theodor Nicolescu poate fi arestat: Cererea DNA a fost adoptata cu 174 de voturi pentru (VIDEO)

Camera Deputatilor a incuviintat miercuri cerearea DNA de retinere si arestare a deputatului Theodor Nicolescu, cu 174 voturi pentru, 99 impotriva. Sapte voturi au fost anulate, informeaza B1 TV.

Camera Deputatilor: Theodor Nicolescu poate fi arestat

UPDATE - Theodor Nicolescu poate fi arestat, a decis Camera Deputatilor. UPDATE - S-a incheiat votul in Camera Deputatilor privind incuviintarea retinerii si arestarii preventive in cazul lui Theodor.

Theodor Nicolescu poate fi arestat

Deputatii au avizat, miercuri, cererea DNA de arestare preventiva pentru deputatul PNL Theodor Nicolescu cu 174 voturi pentru si 99 impotriva.

Deputatul de Arges Theodor Nicolescu poate fi retinut si arestat

Camera Deputatilor a dat, in urma cu doar cateva ore, aviz favorabil pentru retinerea si arestarea preventiva a deputatului liberal Theodor Nicolescu.

Comisia Juridica din Camera Deputatilor a dat aviz pozitiv pentru retinerea si arestarea deputatului PNL Theodor Nicolescu

Deputatii din Comisia Juridica au dat aviz pozitivcererii de arestare a deputatului PNL Theodor Nicolescu, transmite B1 TV. DNA a cerut arestarea preventiva a liberalului, acuzat de luare de mita si trei infrac.

Deputatul liberal Theodor Nicolescu afla daca poate fi retinut si arestat

Deputatul liberal Theodor Nicolescu afla miercuri daca poate fi retinut si arestat, informeaza B1 TV. Plenul Camerei Deputatilor ia o decizie in privinta cererii DNA. Anchetatorii l-au luat in vizor pe deputat.

Cererea de retinere si arestare preventiva a lui Theodor Nicolescu va fi discutata miercuri in plenul Camerei Deputatilor

Solicitarea DNA de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a deputatului PNL Theodor Nicolescu va fi discutata in plenul Camerei Deputatilor miercuri, de la ora 15. 30, a anuntat luni deputatul Niculae.

Camera Deputatilor a aprobat cererea DNA de retinere si arestare preventiva a liberalului Theodor Nicolescu

Camera Deputatilor a aprobat miercuri cererea Directiei Nationale Anticoruptie de retinere si arestare preventiva a liberalului Theodor Nicolescu, pentru luare de mita si abuz in serviciu, cu 174 voturi pentru si 99 impotriva, informeaza B1TV.

Deputatul PNL Theodor Nicolescu a ramas fara imunitate

Actualizare 17:44 Camera Deputatilor a votat, astazi, cu 174 de optiuni pentru si 99 impotriva, ridicarea imunitatii liberalului Theodor Nicolescu, scriu surse din presa.

Teodor Atanasiu: Parlamentarii PNL vor vota la vedere in favoarea cererilor DNA in cazurile Theodor Nicolescu, Dan Sova si Darius Valcov

Vicepresedintele PNL, Teodor Atanasiu a declarat, luni, ca PNL va vota in favoarea cererilor DNA in cazul deputatului liberal Theodor Nicolescu si senatorilor PSD Dan Sova si Darius Valcov. El a mai.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,242 seconds )