Libnet.ro
UNICEF

01:05

Deputatul UDMR Olosz Gergely, pe urmele lui Dan Voiculescu: Dosarul de coruptie de la iCCJ, mutat dupa demisia din Parlament

B1 B1,
Deputatul UDMR Olosz Gergely, pe urmele lui Dan Voiculescu: Dosarul de coruptie de la iCCJ, mutat dupa demisia din Parlament

Strategia lui Dan Voiculescu de a scapa de inchisoare a fost copiata de senatorul UDMR Olosz Gergely, care si-a dat demisia din Parlament, luni, dosarul sau de coruptie fiind mutat de la Curtea Suprema la o. continuă pe B1

Olosz Gergely (UDMR) renunta la mandatul de senator si acuza existenta unei campanii de compromitere impotriva sa

Senatorul UDMR Olosz Gergely renunta la mandatul sau de parlamentar, motivandu-si gestul ca urmare a unei campanii de compromitere derulate impotriva sa, in ultima perioada, relateaza Agerpres.

Senatorul Olosz Gergely a demisionat din Senat

Senatorul UDMR de Covasna Olosz Gergely a anuntat, astazi, in plen, ca renunta la mandatul de parlamentar, invocand campania de compromitere purtate impotriva sa in ultima perioada, potrivit surselor de presa.

Olosz Gergely a renuntat la mandatul de parlamentar

Senatorul UDMR de Covasna Olosz Gergely a anuntat, luni, in plen, ca renunta la mandatul de parlamentar, invocand campania de compromitere purtata impotriva sa in ultima perioada.

Fundatia Dan Voiculescu premiaza excelenta. Cine stie engleza ajunge la Oxford!

Cine stie engleza ajunge tocmai la Oxford! Douazeci de elevi au intrat in finala concursului Pasaport pentru Excelenta organizat de Fundatia Dan Voiculescu. Copiii s-au duelat in cuvinte si au.

Evenimentele organizate de ministrul Sanatatii, noua metoda de a se spala pe maini a lui Dan Voiculescu

Implicarea in organizarea de evenimente pare a fi noua metoda prin care trustul familiei Voiculescu vrea sa scape de ultimele etichete. Mega proiecte precum Ziua Europei sau Programului National de Evaluare a Starii.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )