Libnet.ro
UNICEF

10:00

Der Spiegel despre taierile de paduri din Romania si firma Schweighofer. Ce spun reprezentantii firmei austriece

Adevărul Adevărul,
Der Spiegel despre taierile de paduri din Romania si firma Schweighofer. Ce spun reprezentantii firmei austriece

Un material publicat in revista Der Spiegel analizeaza problema defrisarilor din arcul Carpatilor, multe dintre ele considerate a fi ilegale, precum si istoricul firmei Holzindustrie Schweighofer in Romania. De cealalta parte, reprezentantii firmei considera neadevarate acuzatiile aparute in presa, sustinand ca sunt in prim-planul prevenirii taierilor ilegale si certificati in concordanta cu standarde de calitate international recunoscute. continuă pe Adevărul

Der Spiegel despre distrugerea padurilor virgine din Romania si mafia firmei Schweighofer

Un amplu material publicat in prestigioasa revista germana Der Spiegel analizeaza problema defrisarilor din arcul Carpatilor, multe dintre ele fiind ilegale, precum si istoricul firmei Holzindustrie Schweighofer, considerata principala vinovata pentru distrugerea padurilor, lemnul taiat ajungand, sub forma de parchet sau peleti, in Austria si in Germania.

Ambasadoarea Finlandei, despre imunitatea parlamentara din Romania: Toti oamenii trebuie sa fie egali in fata legii

Ambasadoarea Finlandei, Ulla Vaisto, spune ca imunitatea parlamentara foarte extinsa este o problema in Romania. Tot ea sustine ca este datoria diplomatilor sa isi exprime punctul de vedere. Toti oamenii.

Sediile din Romania ale austriecilor de la Holzindustrie Schweighofer, verificate de Ministerul Mediului: Exista suspiciuni legate de acceptarea lemnului din taierile ilegale

Echipe ale Ministerului Mediului, Apelor si Padurilor /MMAP/ deruleaza o actiune de control la compania Holzindustrie Schweighofer, mai precis la sediile din Romania, respectiv in Sebes si Radauti, au.

Ancheta la cel mai mare procesator de lemn din Romania

Ancheta la cel mai mare procesator de lemn din Romania. Ministerul Mediului verifica acuzatiile privind taierile ilegale de lemn. Surse din minister afirma ca in acest moment mai multi inspectori din cadul.

Padurile scot oamenii in strada in aproape 20 de orase din tara si diaspora: Toate partidele sunt vinovate si responsabile pentru dezastrul defrisarilor din Romania

Primele proteste majore anuntate in mandatul lui Klaus Iohannis vor avea loc in data de 9 mai. in 14 localitati din tara si alte 4 din diaspora oamenii vor manifesta impotriva taierilor ilegale de paduri din.

Scandalul defrisarilor ilegale din Romania, de care este legat si numele lui Iohannis, ia amploare: Mai multe ambasade ale Austriei au primit scrisori despre practicile companiei Schweighofer

Scandalul defrisarilor ilegale din Romania, de care este legat si numele presedintelui Klaus Iohannis, ia amploare. Peste 30 de organizatii neguvernamentale si grupuri informale din diaspora si din Romania au.

Armenii din Romania, prezentati in fotografii la Muzeul Taranului Roman

Muzeul National al Taranului Roman va invita azi, la ora 18. 00, la Clubul Taranului, unde va avea loc lansarea albumului de fotografii Armenii din Romania. Povestea oamenilor de langa noi, realizat de fotojurnalistul Andreea Tanase.

Lider liberal, dezvaluie marea inselatorie a hipermarketurilor din Romania: Au inghetat preturile, dar isi iau profitul de la amarati prin discounturi

Vicepresedintele PNL, Costel Caras, a declarat ca supermarketurile din Romania au profit 100% dupa ce isi platesc furnizorii. in urma calculelor sale, supermarleturile castiga 1,22 la un litru de lapte,.

Fostii detinuti politici anticomunisti, in vizorul Institutului National pentru Studierea Holocaustului din Romania

Institutul National pentru Studierea Holocaustului din Romania Elie Wiesel si-a exprimat ingrijorarea in cazul fostilor detinuti politici anticomunisti si a dezaporbat organizarea unui eveniment dedicat.

Sediile din Romania ale firmei austriece, Holzindustrie Schweighofer, controlate de echipe ale Ministerului Mediului

Ministerului Mediului, Apelor si Padurilor /MMAP/ au derulat o actiune de control la compania Holzindustrie Schweighofer, mai precis la sediile din Romania, respectiv in Sebes si Radauti, au declarat, joi, surse ministeriale, potrivit Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2452 seconds )