Libnet.ro
UNICEF

07:00

Descinderi la un om de afaceri, cercetat pentru evaziune de 12 milioane de euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Descinderi la un om de afaceri, cercetat pentru evaziune de 12 milioane de euro

Anchetatorii au descins, in aceasta dimineata, la firmele si locuinta unui om de afaceri din Drobeta Turnu Severin, vizat intr-un dosar de evaziune fiscala cu un prejudiciu estimat la 12 milioane de euro, informeaza sursele de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Mehedinti: Descinderi la un om de afaceri care are contracte cu Consiliul Judetean, pentru evaziune de 12 milioane de euro

Anchetatorii au descins, joi dimineata, la firmele si locuinta unui om de afaceri din Drobeta Turnu Severin, vizat intr-un dosar de evaziune fiscala cu un prejudiciu estimat la 12 milioane de euro. Omul de afaceri vizat este Constantin Badescu, ale carui societati au contracte cu Primaria si Consiliul Judetean. La ora transmiterii acestei stiri, politistii de la Crima Organizata, de la inspectoratele de politie din Mehedinti si Gorj si procurorii DIICOT fac perchezitii la mai multe firme din Drobeta Turnu Severin si Satu Mare, o parte dintre acestea apartinand omului de afaceri mehedintean Constantin Badescu.

Perchezitii la cel mai bogat om din Severin. Badescu este cercetat pentru evaziune de 12 milioane de euro

Crima organizata a efectuat perchezitii in aceasta dimineata la sediile mai multor societati comerciale ale lui Costi Badescu, dar si la domiciliul acestuia.

Afaceristul Catalin Chelu, AUDIAT la DIICOT pentru evaziune fiscala.

Omul de afaceri galatean, Catalin Chelu, este audiat, miercuri, de procurorii DIICOT pentru evaziune fiscala, potrivit Realitatea TV. Potrivit primelor informatii, prejudiciul adus statului este de 20 de milioane de euro. La inceputul lunii octombrie, Chelu a fost condamnat la sase ani de inchisoare cu executare pentru ca a incercat sa ii dea mita secretarului de stat Dan Fatuloiu. Catalin Chelu este un om de afaceri influent, despre care presa a scris ca a devalizat intreprinderea de stat .

Patru companii, sanctionate cu 5,6 milioane euro, pentru trucarea a doua licitatii Transgaz

Consiliul Concurentei a sanctionat patru companii cu o amenda de aproape 5,6 milioane euro, pentru trucarea a doua licitatii, organizate de Transgaz. Companiile ar fi facut o intelegere de a participa cu oferte.

Amenzi pentru trucarea licitatiilor: Consiliul Concurentei a sanctionat patru companii cu 5,6 milioane euro- CONDMAG S.A., INSPET S.A, MOLDOCOR si T.M.U.C.B

Consiliul Concurentei a sanctionat patru companii cu o amenda in valoare totala de 25. 865 lei aproximativ 5,6 milioane euro) pentru trucarea a doua licitatii organizate de S. Medias. Sanctiunile au fost aplicate in cadrul investigatiei privind o posibila intelegere intre companii de a participa cu oferte trucate la licitatiile organizate de Transgaz SA in perioada 2009 - 2011, in vederea atribuirii unor contracte de racorduri de gaze naturale.

UPDATE Amenzi pentru trucarea licitatiilor: Consiliul Concurentei a sanctionat patru companii cu 5,6 milioane euro- CONDMAG S.A., INSPET S.A, MOLDOCOR si T.M.U.C.B

Consiliul Concurentei a sanctionat patru companii cu o amenda in valoare totala de 25. 865 lei aproximativ 5,6 milioane euro) pentru trucarea a doua licitatii organizate de S. Medias. Sanctiunile au fost aplicate in cadrul investigatiei privind o posibila intelegere intre companii de a participa cu oferte trucate la licitatiile organizate de Transgaz SA in perioada 2009 - 2011, in vederea atribuirii unor contracte de racorduri de gaze naturale. UPDATE Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei: In urmatoarele luni vor mai fi cateva cazuri care vor fi finalizate pe zona licitatiilor trucate.

Compania Vulcan are in negociere contracte in valoare de 144 milioane euro

Compania Vulcan are in negociere, in prezent, contracte de 144 milioane euro, valoarea precontractelor cu semnare certa in urmatoarele sase luni fiind de 25,69 milioane euro, a declarat directorul general al societatii, Adrian Volintiru.

Fraudele CASCO provoaca pierderi anuale de peste 100 milioane euro

Fraudele care se fac cu politele CASCO genereaza pierderi de peste 100 milioane euro in fiecare an, a declarat Maria Boghian, director de dezvoltare al companiei de consultanta Asisoft.

Omul de afaceri Catalin Chelu, urmarit penal pentru evaziune fiscala si spalare de bani

Catalin Chelu, omul de afaceri condamnat la 6 ani de inchisoare cu executare in dosarul mitei acordate fostului secretar de stat in Ministerul de Interne Dan Valentin Fatuloiu, a fost adus miercuri dimineata la.

PSG ofera 100 de milioane de euro pentru Cristiano Ronaldo - La Paris ar putea ajunge si Jose Mourinho

Paris Saint-Germain este pregatita sa ofere nu mai putin de 100 de milioane de euro pentru a-si asigura serviciile jucatorului Cristiano Ronaldo, informeaza Gazzetta dello Sport. Conform jurnalistilor italieni, la Paris ar urma sa ajunga la pachet, in vara lui 2013, si Jose Mourinho, actualul tehnician al celor de la Real.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2478 seconds )