Libnet.ro
UNICEF

09:00

Fraudele CASCO provoaca pierderi anuale de peste 100 milioane euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fraudele CASCO provoaca pierderi anuale de peste 100 milioane euro

Fraudele care se fac cu politele CASCO genereaza pierderi de peste 100 milioane euro in fiecare an, a declarat Maria Boghian, director de dezvoltare al companiei de consultanta Asisoft. continuă pe Ziarul Bursa

Filmul lui Halle Berry de 100 milioane de dolari, esec la box-office

,,Cloud Atlas, filmul in care joaca Tom Hanks si Halle Berry si in care s-a investit 100 milioane de dolari a fost lansat in acest weekend, Pelicula a fost insa un esec, fiind abia pe locul trei la box-office Continue reading .

Peste 100.000 de credinciosi s-au rugat la moastele sfintilor de la Catedrala Patriarhala

Inghesuiala mare la Catedrala Patriarhala. in ultimele 5 zile, peste 100. 000 de pelerini au asteptat peste 15 ore pentru a se inchina la la moastele sfintilor de la Patriarhia Romana, conform purtatorului de.

Peste 100.000 de credinciosi s-au inchinat la moastele sfintilor de la Catedrala Patriarhala, in cinci zile

Peste 100. 000 de pelerini s-au inchinat in cinci zile la moastele sfintilor de la Catedrala Patriarhala, timpul mediu de asteptare fiind de 15 ore, a declarat purtatorul de cuvant al Patriarhiei, parintele.

Abris Capital Partners cauta investitii intre 20 si 100 milioane euro in Romania

Fondul de investitii Abris Capital Partners, care a intrat pe piata din Romania, achizitionand compania de curierat Cargus de la DHL, are in vedere investitii de cel putin 20 de milioane de euro in pachete majoritare la companii din tara noastra, dar nu exclude tranzactii de pana la 100 de milioane de euro, potrivit lui Cezar Scarlat, Managing Director Abris Romania.

Banca Transilvania, profit net de peste 265 milioane lei la finalul lunii septembrie

Profitul net al Bancii Transilvania BT) este mai mare cu 30% - de 265,43 milioane lei - la finalul lunii septembrie, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, se arata intr-un comunicat de presa remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2546 seconds )