Libnet.ro
UNICEF

09:00

PSG ofera 100 de milioane de euro pentru Cristiano Ronaldo - La Paris ar putea ajunge si Jose Mourinho

Hotnews Hotnews,
PSG ofera 100 de milioane de euro pentru Cristiano Ronaldo - La Paris ar putea ajunge si Jose Mourinho

Paris Saint-Germain este pregatita sa ofere nu mai putin de 100 de milioane de euro pentru a-si asigura serviciile jucatorului Cristiano Ronaldo, informeaza Gazzetta dello Sport. Conform jurnalistilor italieni, la Paris ar urma sa ajunga la pachet, in vara lui 2013, si Jose Mourinho, actualul tehnician al celor de la Real. continuă pe Hotnews

Fraudele CASCO provoaca pierderi anuale de peste 100 milioane euro

Fraudele care se fac cu politele CASCO genereaza pierderi de peste 100 milioane euro in fiecare an, a declarat Maria Boghian, director de dezvoltare al companiei de consultanta Asisoft.

PSG a pregatit 100 milioane de euro pentru Ronaldo

Paris Saint-Germain este gata sa ofere 100 de milioane de euro gruparii Real Madrid pentru a obtine transferul atacantului Cristiano Ronaldo din 2013, oficialii celor doua cluburi intalnindu-se deja pentru a discuta pe aceasta tema.

Abris Capital Partners cauta investitii intre 20 si 100 milioane euro in Romania

Fondul de investitii Abris Capital Partners, care a intrat pe piata din Romania, achizitionand compania de curierat Cargus de la DHL, are in vedere investitii de cel putin 20 de milioane de euro in pachete majoritare la companii din tara noastra, dar nu exclude tranzactii de pana la 100 de milioane de euro, potrivit lui Cezar Scarlat, Managing Director Abris Romania.

Municipalitatea Bucuresti a aprobat cheltuirea a circa 100.000 de euro pentru bustul regelui Mihai I, realizat deja de o saptamina

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat cheltuirea sumei de circa 100. 000 de euro pentru realizarea bustului regelui Mihai I. Statuia insa a fost deja realizata si amplasata la intersectia str. Ion Micu cu Sos. Kiseleff. Aprobarea Consiliului ar fi trebuit ceruta inainte de comandarea si realizarea statuii.

Rectificare: Municipalitatea Bucuresti a aprobat cheltuirea a circa 50.000 de euro pentru bustul regelui Mihai I, realizat deja de o saptamina

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat cheltuirea sumei de circa 50. 000 de euro pentru realizarea bustului regelui Mihai I. Statuia insa a fost deja realizata si amplasata la intersectia str. Ion Micu cu Sos. Kiseleff. Aprobarea Consiliului ar fi trebuit ceruta inainte de comandarea si realizarea statuii.

Cristiano Ronaldo si Jose Mourinho, cu un pas in Franta: PSG si Real Madrid au inceput negocierile

Speculatiile aparute inca de la finalul sezonului trecut prin care Jose Mourinho si Cristiano Ronaldo vor parasi Real Madrid incep sa prinda contur. Potrivit Gazzetta dello Sport, seicii de la clubul.

Filmul lui Halle Berry de 100 milioane de dolari, esec la box-office

,,Cloud Atlas, filmul in care joaca Tom Hanks si Halle Berry si in care s-a investit 100 milioane de dolari a fost lansat in acest weekend, Pelicula a fost insa un esec, fiind abia pe locul trei la box-office Continue reading .

Circa 600 de milioane euro - corectiile financiare pe cele patru Programe operationale

Nivelul corectiilor financiare propuse de Comisia Europeana pentru programele Transport, Mediu, Competitivitate Economica si Regional se ridica la aproximativ 600 de milioane de euro, a spus Leonard Orban, ministrul Afacerilor Europene, citat de Mediafax.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2582 seconds )