Libnet.ro
UNICEF

17:30

Descinderi la APIA Tulcea, intr-un dosar de coruptie. Directorul adjunct al institutiei, retinut pentru mita

Antena3 Antena3,
Descinderi la APIA Tulcea, intr-un dosar de coruptie. Directorul adjunct al institutiei, retinut pentru mita

Update 18. 22- Directorul adjunct al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) Tulcea, Cristina Gherghisan, a fost retinuta pentru ca a luat mita mai multe sume bani si un smartphone, pe. continuă pe Antena3

Descinderi la APIA si la primarii din Tulcea, Constanta si Galati, intr-un dosar de coruptie

Procurorii DNA fac, joi, perchezitii la Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura Tulcea si la primarii din judetele Tulcea, Constanta si Galati, intr-un dosar in care se fac cercetari pentru.

Perchezitii DNA la sediul APIA din Tulcea, precum si la 11 primarii comunale din Galati, Tulcea si Constanta, intr-un dosar de coruptie

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptei efectueaza, joi, mai multe perchezitii la sediul APIA din Tulcea, precum si la 11 primarii din Galati, Tulcea si Constanta, intr-un dosar de coruptie. Sunt suspectate accesari ilegale de fonduri europene.

Un fost premier israelian, gasit vinovat intr-un dosar de coruptie

Fostul premier israelian Ehud Olmert a fost declarat vinovat intr-un dosar de coruptie. Olmert este acuzat ca a primit plicuri cu zeci de mii de dolari de la omul de afaceri american Morris Talansky, informeaza AFP.

Fost premier israelian, gasit vinovat intr-un dosar de coruptie

Un tribunal din Ierusalim l-a declarat vinovat luni pe fostul premier israelian Ehud Olmert intr-un dosar de coruptie in care este acuzat ca a primit plicuri cu zeci de mii de dolari de la omul de afaceri american Morris Talansky, au anuntat media israeliene, citate de AFP.

Perchezitii la sediul APIA Tulcea si la primariile mai multor comune, intr-un caz in care exista suspiciuni de fraude cu fonduri europene

Procurorii DNA fac joi dimineata 17 perchezitii la mai multe adrese din judetele Tulcea, Constanta si Galati, potrivit unui comunicat al DNA. Descinderile au loc la sediul APIA Tulcea, la primariile mai multor co.

Director adjunct APIA Tulcea, retinut pentru luare de mita

ACTUALIZARE 17:02 Procurorii DNA au dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore fata de Cristina Gherghisan, director adjunct al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) Tulcea, cu privire la savarsirea a trei infractiuni de luare de mita, arata un comunicat emis de DNA. * Surse: Perchezitiile vizeaza APIA Tulcea.

Doua persoane retinute intr-un dosar de evaziune cu haine vandute pe internet

Doua persoane au fost retinute dupa ce politistii au descins la cinci adrese din Bucuresti si au pus in aplicare opt mandate de aducere, intr-un dosar de evaziune fiscala cu haine vandute pe internet de aproximativ 1,5 milioane de lei, informeaza Politia Capitalei.

11 perchezitii domiciliare, intr-un dosar de criminalitate informatica. Prejudiciul, 4.5 milioane de dolari

Procurorii DIICOT au efectuat, miercuri, 11 perchezitii domiciliare in judetele Mehedinti, Dolj, Hunedoara, Buzau si Timis, intr-un dosar ce vizeaza destructurarea unui grupa infractional organizat, specializat in criminalitate informatica, informeaza un comunicat al institutiei.

Perchezitii DIICOT, intr-un dosar din domeniul criminalitatii cibernetice

Procurorii DIICOT Olt au efectuat, marti, mai multe perchezitii, intr-un dosar din domeniul criminalitatii informatice, cu un prejudiciu de 25. 000 USD, informeaza un comunicat al institutiei.

Opt persoane, retinute intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani. Prejudiciu de aproape 5 milioane de euro

Opt persoane au fost retinute, luni, in urma perchezitiilor facute de politisti la 50 de adrese din Bucuresti, Ilfov, Dambovita si Ialomita, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani cu un.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )