Libnet.ro
UNICEF

19:00

Doua persoane retinute intr-un dosar de evaziune cu haine vandute pe internet

Adevărul Adevărul,
Doua persoane retinute intr-un dosar de evaziune cu haine vandute pe internet

Doua persoane au fost retinute dupa ce politistii au descins la cinci adrese din Bucuresti si au pus in aplicare opt mandate de aducere, intr-un dosar de evaziune fiscala cu haine vandute pe internet de aproximativ 1,5 milioane de lei, informeaza Politia Capitalei. continuă pe Adevărul

Opt persoane, retinute intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani. Prejudiciu de aproape 5 milioane de euro

Opt persoane au fost retinute, luni, in urma perchezitiilor facute de politisti la 50 de adrese din Bucuresti, Ilfov, Dambovita si Ialomita, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani cu un.

Pechezitii in Bucuresti si in mai multe judete, intr-un dosar de evaziune fiscala si contrabanda cu aur

Politia Romana efectueaza, in aceasta dimineata, 28 de perchezitii la puncte de lucru ale unor societati comerciale si locuintele mai multor persoane banuite de evaziune fiscala si contrabanda din municipiul Bucuresti si din judetele Prahova, Dambovita, Galati, Constanta si Ilfov.

Perchezitii in Bucuresti si trei judete, intr-un dosar de evaziune fiscala. Prejudiciul, cinci milioane de euro

Politistii bucuresteni au descins, luni dimineata, la 50 de adrese din Bucuresti si trei judete, intr-un dosar de evaziune fiscala cu un prejudiciu de aproximativ cinci milioane de euro, informeaza Mediafax.

Perchezitii in Dambovita, Ilfov, Ialomita si Bucuresti, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani

Peste 150 de politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, sub supravegherea Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti, efectueaza 50 de perchezitii in municipiul Bucuresti si in judetele Ilfov, Dambovita si Ialomita.

Descinderi la APIA si la primarii din Tulcea, Constanta si Galati, intr-un dosar de coruptie

Procurorii DNA fac, joi, perchezitii la Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura Tulcea si la primarii din judetele Tulcea, Constanta si Galati, intr-un dosar in care se fac cercetari pentru.

Perchezitii DNA la sediul APIA din Tulcea, precum si la 11 primarii comunale din Galati, Tulcea si Constanta, intr-un dosar de coruptie

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptei efectueaza, joi, mai multe perchezitii la sediul APIA din Tulcea, precum si la 11 primarii din Galati, Tulcea si Constanta, intr-un dosar de coruptie. Sunt suspectate accesari ilegale de fonduri europene.

11 perchezitii domiciliare, intr-un dosar de criminalitate informatica. Prejudiciul, 4.5 milioane de dolari

Procurorii DIICOT au efectuat, miercuri, 11 perchezitii domiciliare in judetele Mehedinti, Dolj, Hunedoara, Buzau si Timis, intr-un dosar ce vizeaza destructurarea unui grupa infractional organizat, specializat in criminalitate informatica, informeaza un comunicat al institutiei.

Perchezitii DIICOT, intr-un dosar din domeniul criminalitatii cibernetice

Procurorii DIICOT Olt au efectuat, marti, mai multe perchezitii, intr-un dosar din domeniul criminalitatii informatice, cu un prejudiciu de 25. 000 USD, informeaza un comunicat al institutiei.

Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, a fost adus la DNA pentru a fi audiat de procurori intr-un dosar de santaj.

Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, Petru Lucinschi, este cercetat de procurorii anticoruptie intr-un dosar de trafic de influenta si santaj. Acesta a fost adus la sediul DNA pentru a fi audiat de procurorii care se ocupa de acest caz.

Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, retinut de DNA intr-un dosar de santaj

Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, Petru Lucinschi, a fost retinut de procurorii anticoruptie intr-un dosar de trafic de influenta si santaj. Acesta ar fi cerut patru milioane de euro de la un denuntator.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )