Libnet.ro
UNICEF

21:00

Perchezitii in Bucuresti si trei judete, intr-un dosar de evaziune fiscala. Prejudiciul, cinci milioane de euro

România Liberă România Liberă,
Perchezitii in Bucuresti si trei judete, intr-un dosar de evaziune fiscala. Prejudiciul, cinci milioane de euro

Politistii bucuresteni au descins, luni dimineata, la 50 de adrese din Bucuresti si trei judete, intr-un dosar de evaziune fiscala cu un prejudiciu de aproximativ cinci milioane de euro, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Perchezitii in Dambovita, Ilfov, Ialomita si Bucuresti, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani

Peste 150 de politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, sub supravegherea Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti, efectueaza 50 de perchezitii in municipiul Bucuresti si in judetele Ilfov, Dambovita si Ialomita.

Opt persoane, retinute intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani. Prejudiciu de aproape 5 milioane de euro

Opt persoane au fost retinute, luni, in urma perchezitiilor facute de politisti la 50 de adrese din Bucuresti, Ilfov, Dambovita si Ialomita, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani cu un.

Perchezitii in Bucuresti si alte trei judete la o grupare de evazionisti

Perchezitii de amploare au loc luni dimineata in Bucuresti si alte trei judete la o grupare de evazionisti, informeaza B1 TV. 36 de persoane vor fi duse la audieri. Suspectii sunt acuzati ca se foloseau de o.

Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, a fost adus la DNA pentru a fi audiat de procurori intr-un dosar de santaj.

Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, Petru Lucinschi, este cercetat de procurorii anticoruptie intr-un dosar de trafic de influenta si santaj. Acesta a fost adus la sediul DNA pentru a fi audiat de procurorii care se ocupa de acest caz.

Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, retinut de DNA intr-un dosar de santaj

Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, Petru Lucinschi, a fost retinut de procurorii anticoruptie intr-un dosar de trafic de influenta si santaj. Acesta ar fi cerut patru milioane de euro de la un denuntator.

Fost premier israelian, gasit vinovat intr-un dosar de coruptie

Un tribunal din Ierusalim l-a declarat vinovat luni pe fostul premier israelian Ehud Olmert intr-un dosar de coruptie in care este acuzat ca a primit plicuri cu zeci de mii de dolari de la omul de afaceri american Morris Talansky, au anuntat media israeliene, citate de AFP.

Un fost premier israelian, gasit vinovat intr-un dosar de coruptie

Fostul premier israelian Ehud Olmert a fost declarat vinovat intr-un dosar de coruptie. Olmert este acuzat ca a primit plicuri cu zeci de mii de dolari de la omul de afaceri american Morris Talansky, informeaza AFP.

Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, cercetat de DNA intr-un dosar de santaj. Procurorii fac perchezitii la locuinta acestuia

Procurorii anticoruptie il cerceteaza pe Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, Petru Lucinschi, implicat intr-o cauza de trafic de influenta si santaj, potrivit unor surse judiciare. La aceasta ora procurorii fac perchezitii la locuinta acestuia din Voluntari.

Dambovita: Trei raniti intr-un accident provocat de un politist

Trei persoane au fost grav ranite intr-un accident petrecut, in noaptea de joi spre vineri, pe un drumul national 71, in judetul Dambovita, dupa un politist aflat in timpul liber a adormit la volan, relateaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )