Libnet.ro
UNICEF

23:00

Perchezitii in Bucuresti si alte trei judete la o grupare de evazionisti

B1 B1,
Perchezitii in Bucuresti si alte trei judete la o grupare de evazionisti

Perchezitii de amploare au loc luni dimineata in Bucuresti si alte trei judete la o grupare de evazionisti, informeaza B1 TV. 36 de persoane vor fi duse la audieri. Suspectii sunt acuzati ca se foloseau de o. continuă pe B1

Perchezitii in Bucuresti si trei judete, intr-un dosar de evaziune fiscala. Prejudiciul, cinci milioane de euro

Politistii bucuresteni au descins, luni dimineata, la 50 de adrese din Bucuresti si trei judete, intr-un dosar de evaziune fiscala cu un prejudiciu de aproximativ cinci milioane de euro, informeaza Mediafax.

Perchezitii in Bucuresti si alte 3 judete, pentru evaziune fiscala

Luni dimineata, 150 de politisti au descins la persoane fizice si firme din Bucuresti si 3 judete, in 50 de locatii, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani, cu un prejudiciu de 5 milioane de euro.

REVISTA PRESEI. Fiscul a inchis un local din Bucuresti pentru trei lei

In ziarele de luni, citim despre cum a inchis Fiscul un restaurant pe motiv ca avea trei lei pe plus, dar si despre decizia omului de afaceri Horia Culcescu de a vinde serele din Berceni unor dezvoltatori imobiliari. Aflam, totodata, ca gigantul McDonalds a avandut afacerile din Romania unui antreprenor rus, dar si care sunt cauzele meciului slab dintre Romania si Insulele Feroe.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )