Libnet.ro
UNICEF

21:30

REVISTA PRESEI. Fiscul a inchis un local din Bucuresti pentru trei lei

România Liberă România Liberă,
REVISTA PRESEI. Fiscul a inchis un local din Bucuresti pentru trei lei

In ziarele de luni, citim despre cum a inchis Fiscul un restaurant pe motiv ca avea trei lei pe plus, dar si despre decizia omului de afaceri Horia Culcescu de a vinde serele din Berceni unor dezvoltatori imobiliari. Aflam, totodata, ca gigantul McDonalds a avandut afacerile din Romania unui antreprenor rus, dar si care sunt cauzele meciului slab dintre Romania si Insulele Feroe. continuă pe România Liberă

Debenhams a deschis noul magazin din Bucuresti Mall cu o prezentare neconventionala de moda si frumusete

Magazinul Debenhams din Bucuresti Mall, noua destinatie de fashionbeauty din Capitala, a gazduit o prezentare neconventionala de moda si frumusete, la inaugurarea department store-ului britanic, un eveniment prezentat de Anca Serea. Nume celebre precum Sore, Ellie White, Ana Novic, Anca Lungu, Gianina Corondan, Carmen Negoita, Eli Roman, Ela Craciun si Claudia Pavel au asistat la lansarea colectiei de primavara-vara 2015. Atentia tuturor a fost atrasa de sedinta foto care s-a desfasurat in cadrul evenimentului si care a oferit tuturor un preview al look-urilor cheie ale sezonului. Tinutele prezentate in cadrul show-ului au fost concepute de stilista Maria Andrei, pentru a reflecta stilul britanic si principalele tendinte ale sezonului primavara-vara 2015. Transpuse in mixul unic de branduri proprii exclusive, marci internationale in concesiune si nume celebre de designeri precum Julien Macdonald, Jasper Conran, Ben de Lisi, John Rocha sau Henry Holland, tendintele sezonului au fost puse, la propriu, in lumina reflectoarelor. Machiajul a fost asigurat de Adriana Haloiu, make-up artistul casei Dior, cu cele mai recente lansari ale marcii, fiind la randul sau o introducere in propunerile din sectiunea de beauty a department-store-ului, zona care ocupa parterul magazinului de 2,800 m2. Pentru a sarbatori deschiderea magazinului Debenhams, intre 26 si 29 martie clientii sunt asteptati cu o multime de surprize: promotii, sesiuni de make up gratuite, divertisment.

Cursa pe plaja din Mamaia, pentru copiii bolnavi de autism

Peste 400 de sportivi, de toate varstele, amatori sau profesionisti, au participat duminica la o cursa pe nisip pe plaja din Mamaia, pentru a strange bani pentru copiii bolnavi de autism. Acestia s-au intrecut in.

REVISTA PRESEI: Parapetii separatori de pe DN1, platiti de o firma privata, nu de CNADNR

In ziarele de vineri, citim despre institutia care distribuie banii in cercetare si incercarile Parlamentului de a o desfiinta, parapetii separatorii de pe DN 1 care au fost montati de o firma si nu de CNADNR, institutia finantata e la stat pentru aceste lucruri, manastirea Curtea de Arges, dar si abuzurile pe care le pot comite Inspectorii Anti fraudei Fiscale si care sunt parghiile comerciantilor.

REVISTA PRESEI 30.03.2015

ADEVARUL *Valcov voia sa-si deschida galeria de arta in buricul Bucurestiului, pe strada Stokholm Biroul Permanent al Senatului discuta luni a doua solicitare de incuviintare a retinerii lui Darius Valcov pentru acuzatia de efectuare de operatiuni financiare incompatibile cu functia, ori incheierea de tranzactii financiare, utilizand informatiile obtinute in virtutea functiei, atributiei sau insarcinarii sale.

REVISTA PRESEI 28.03.2015

ADEVARUL *Superimunitatea lui Sova scoate romanii in strada Mii de romani din toata tara au anuntat ca ies vineri seara in strada pentru a protesta fata de imunitatea paralmentara.

Blocaj in Consiliul Local din Constanta din cauza cererii DNA in dosarul lui Mazare

Directia Nationala Anticoruptie a cerut Consiliului Local Constanta sa se constituie parte civila in ultimul dosar al lui Radu Mazare, insa dupa ce consilierii au supus la vot cererea rezultatul a fost neconcludent, informeaza Mediafax.

Cat te costa sa fii chirias in cele mai frumoase vile istorice din Bucuresti

Chiriile vilelor istorice scoase la inchiriere in Capitala variaza intre cateva mii si cateva zeci de mii de euro, in functie de suprafata, amplasare, starea cladirii si dorintele proprietarului. Iata pentru ce sume puteti inchiria cateva din cele mai.

Perchezitii la peste 50 de adrese din Bucuresti, Ilfov, Dambovita si Ialomita

Perchezitii la 50 de adrese au loc in aceasta dimineata, in Bucuresti, Ilfov, Dimbovita si Ialomita. Politistii vor duce la audieri 36 de persoane, acuzate de evaziune fiscala si spalare de bani. Este vorb.

O slujba nationala de doliu este prevazuta la Catedrala din Koln, pentru victimele accidentului aviatic din Alpi

O slujba nationala de doliu, dedicata memoriei celor 150 de victime ale prabusirii avionului Airbus A320 al companiei Germanwings, este prevazuta sa aiba loc la 17 aprilie, la Catedrala din Koln vestul .

Electrica propune distribuirea a 90% din profit pentru dividende

Actionarii Electrica EL) au fost convocati, pe 27 aprilie, sa decida aprobarea unui repartizarii unui dividend de 0,7217 lei pe actiune, aferent profitului anului 2014, conform unui raport al societatii. Daca aceasta propunere va fi acceptata, actionarii vor primi dividende de aproape 250 milioane lei, ceea ce reprezinta circa 90% din profitul de anul trecut.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )