Libnet.ro
UNICEF

15:30

Descoperirea incredibila facuta de un baiat de 15 ani cu ajutorul imaginilor din satelit

Antena3 Antena3,
Descoperirea incredibila facuta de un baiat de 15 ani cu ajutorul imaginilor din satelit

Un baiat de 15 ani din Canada sustine ca a descoperit un oras mayas uitat, folosindu-se de imagini din satelit si de astronomia mayasa, scrie The Independent. William Gadoury a analizat harta astrala a. continuă pe Antena3

Un baiat de 15 ani a descoperit un oras mayas necunoscut

Un tanar canadian de 15 ani,William Gadoury,a facut o descoperire stiintifica care va face istorie, gasind un oras mare Maya necunoscut pana in prezent, potrivit cotidianuluiLe Journal de Montreal, citat de Le Figaro. Mai interesanta este insa metoda aplicat de William pentru a face aceasta descoperire care ar putea oferi raspunsuri de mult cautate de arheologi si istorici.

O fata de 15 ani din Brasov a fost mutilata de fostul iubit (VIDEO)

O fata de 15 ani din Brasov a fost la un pas de-a fi ucisa de fostul iubit. Adolescenta a fost ranita grav de baiat, cu un cutit. Speriat, tanarul de 18 ani a dus-o apoi pe fata la o prietena care a.

Un tanar de 15 ani din Quebec a descoprit un oras mayas uitat de lume, folosindu-se de imagini din satelit (FOTO)

William Gadoury, un baiat de 15 ani din Quebec, sustine ca a descoperit un oras mayas uitat, cu ajutorul unor imagini din satelit si folosindu-se de astronomia mayasa. Tanarul a analizat harta astrala.

Procurorii cer 15 ani de inchisoare pentru fostul sef al ANAF, Sorin Blejnar, in dosarul Motorina

Procurorii cer 15 ani de inchisoare pentru fostul sef al ANAF Sorin Blejnar, in dosarul Motorina, informeaza B1 TV. Blejnar s-a prezentat marti la Curtea de Apel Bucuresti unde se.

Procurorii cer 15 ani de inchisoare pentru fostul sef ANAF, Sorin Blejnar

Procurorii cer 15 ani de inchisoare pentru fostul sef ANAF, Sorin Blejnar. Este vorba despre dosarul in care Blejnar ar fi sprijinit un grup care facea evaziune fiscala cu motorina. Stire in.

O copila de 15 ani, violata si batuta de propriul frate, a fugit la preotul din sat dupa ajutor. Parintele nu putea fi deranjat ca era in timpul slujbei

Un nou caz dramatic in judetul Vaslui, unde un individ de 28 de ani si-a violat sora in varsta de 15 ani si si-a batut crunt mama pentru ca l-a reclamat la politie.

Caz socant in Vaslui, cu o zi inainte de Pasti. Fata de 15 ani, violata de fratele mai mare

Caz socant intr-o localitate din Vaslui. O fata de 15 ani a fost violata de fratele ei mai mare, in varsta de 28 de ani, cu o zi inainte de Paste. Barbatul este recidivist si in.

Momente cumplite pentru o adolescenta de 15 ani din Vaslui, batuta si violata de propriul frate. Fata a cerut ajutorul preotului din sat

Un barbat de 28 de ani, din judetul Vaslui, a fost arestat dupa ce si-a violat sora mai mica, iar apoi si-a batut mama. Mai mult, tanarul nu este la prima fapta de acest fel, deoarece a mai stat in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )