Libnet.ro
UNICEF

01:05

Detalii despre impozitul pe venitul global: ce trebuie sa stii acum despre venitul anual pe gospodarie si noul proiect MFP

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Detalii despre impozitul pe venitul global: ce trebuie sa stii acum despre venitul anual pe gospodarie si noul proiect MFP

Ministerul Finantelor Publice incearca sa faca lumina in noul sistem de impozitare a veniturilor populatiei, pe care il pregateste pentru a se aplica incepand din 2018. In acest sens, a facut public documentul de lucru care contine explicatii cu. continuă pe Wall-Street Ro

Cine va plati impozitul pe venitul global si cine va fi scutit

O serie de categorii de persoane beneficiaza de scutirea de la plata impozitului pe venitul global, pe care ministerul Finantelor a anuntat ca doreste sa-l introduca din 2018. Printre acestia - programatorii si doctorii.

Guvernantii vor sa modifice, din 2018, Codul fiscal. Vom plati impozitul pe venitul global de doua ori pe an, in transe egale

Gospodariile ar urma sa achite impozitul pe venitul global de doua ori pe an, in transe egale, prima la depunerea declaratiei de venit global, iar a doua in termen de 60 de zile de la data depunerii.

Impozitul pe venitul global pe gospodarie - habarnism populist

Introducerea impozitului pe venitul global pe gospodarie IVG) nu este altceva decat fie o fumigena propagandistica, fie ideea unui politruc desprins de realitatea administrarii fiscale din tara noastra, considera Gelu Diaconu, fostul sef al ANAF, afirmand: Ideea ca introducerea IVG va duce la reducerea evaziunii fiscale este pur teoretica si de impact nesemnificativ, intrucat sfera fiscalizarii tuturor operatiunilor din economie este cu mult mai larga si mai complexa decat operatiunile strict limitate pentru care populatia va cere bonuri fiscale deoarece se vor acorda deduceri &171;gospodariilor &187;.

Grindeanu, atac la ministrii care vorbesc despre impozitul pe gospodarie. Lia Olguta Vasilescu, ministrul care a comunicat cel mai mult pe aceasta tema

Premierul Grindeanu a lansat joi un atac fara precedent la propria echipa guvernamentala in debutul sedintei de guvern. Grindeanu i-a criticat pe ministrii care au vorbit despre proiectul privind impozitul pe venitul global si i-a rugat sa se abtina, spunand ca doar ministrul Finantelor poate vorbi pe acest proiect in numele executivului. Pana la acest moment, singurul ministru care a comunicat in dese randuri pe acest proiect e ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu.

DOCUMENT OFICIAL Cum arata proiectul Impozitului pe Venitul Global: principalele prevederi

Ministerul Finantelor a facut public documentul de lucru privind introducerea impozitului pe venitul global. Acest nou tip de impozitare va fi o parte din viitorul Cod Fiscal. Ministerul Finantelor anunta ca lucreaza la noul tip de impozit impreuna cu reprezentanti ai Uniunii Notarilor, Camerei Consultantilor Fiscali, Corpului Expertilor Contabili si ai Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei. Citeste atasat documentul de lucru privind Impozitul pe Venitul Global.

Proiectul impozitului pe venitul global: Ce angajati vor fi scutiti de la plata

Mai multe categorii de persoane vor beneficia de scutire de la plata impozitului pe venitul global, anuntat de ministerul Finantelor. Conform documentului de lucru publicat miercuri de ministerul Finantelor,.

Fostul sef ANAF Gelu Diaconu: Discutia despre impozitul pe gospodarie este fie o fumigena propagandistica, fie ideea unui politruc desprins de realitatea administrarii fiscale din tara noastra

Fostul presedintele ANAF din perioada Guvernului Ponta, Gelu Diaconu, sustine, intr-o postare pe blogul personal, ca discutia despre impozitul pe gospodarie nu este altceva decat fie o fumigena.

Raluca Turcan: Ar merita sa stim detalii despre vacanta de Pasi de 15.000 euro a lui Liviu Dragnea in Oceanul Indian

Presedintele interimar al PNL Raluca Turcan scrie pe Facebook, amintind de o vacanta a lui Victor Ponta cu Sebastian Ghita in Dubai, ca vacanta de Pasi a lui Liviu Dragnea a costat 15. 000 euro si ar merita sa se stie mai multe detalii.

Raluca Turcan: Ar merita sa stim detalii despre vacanta de Pasti de 15.000 euro a lui Liviu Dragnea in Oceanul Indian

Presedintele interimar al PNL Raluca Turcan scrie pe Facebook, amintind de o vacanta a lui Victor Ponta cu Sebastian Ghita in Dubai, ca vacanta de Pasti a lui Liviu Dragnea a costat 15. 000 euro si ar merita sa se stie mai multe detalii.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )