Libnet.ro
UNICEF

01:05

Detalii suspecte in incendiile de la Piatra Neamt si de la maternitatea Giulesti

România Liberă România Liberă,
Detalii suspecte in incendiile de la Piatra Neamt si de la maternitatea Giulesti

Par sa existe detalii suspecte, asemanatoare, in incendiile de la spitalul din Piatra Neamt si de la. continuă pe România Liberă

Incendiul de la Spitalul Piatra Neamt Procurorii au inceput cercetarea la fata locului Ancheta este condusa de procurorul Marius Iacob, cel care s-a ocupat in trecut de cercetarile in cazul Colectiv

O echipa formata din procurori de la Parchetul General, politisti si specialisti in investigarea incendiilor au demarat, duminica dimineata, cercetarea la fata locului in cazul incendiului de la Sectia ATI a Spitalului Judetean Piatra Neamt, scrie Agerpres. Ancheta este condusa de procurorul Marius Iacob de la Parchetul General, cel care s-a ocupat in trecut de cercetarile in cazul Colectiv sau incendiul de la Maternitatea Giulesti. Marius Iacob a declarat duminica faptul ca cercetarea la fata locului ar putea dura si doua zile, iar la aceasta participa specialisti in incendii de la INSEMEX Petrosani, specialisti de la Institutul National de Criminalistica si de la Politia Romana.

Cincinalul si incendiul: Tragedia de la Piatra Neamt a fost precedata de alte doua incidente grave, provocate tot de foc. Filmul evenimentelor de sambata

Derularea evenimentelor tragice care s-au petrecut in cazurile maternitatii Giulesti 16 august 2010) si cele din clubul Colectiv 30 octombrie 2015) s-a repetat, sambata seara, la Piatra Neamt, acolo unde 10 pacienti internati la sectia ATI au murit la Spitalul Judetean, iar medicul de garda care a incercat sa ii salveze din flacari se zbate intre viata si moarte.

Ce planuri are noul manager al Spitalului Piatra-Neamt: Primele masuri vor fi luate in legatura cu sectia de Terapia Intensiva

Ies la iveala informatii noi din ancheta tragediei de la Piatra-Neamt. Potrivit unor surse, procurorii ar fi identificat trei aparate medicale suspecte de la care a izbucnit acest incendiu. Tot pe surse aflam ca nu a fost o explozie, dar incendiul s-a extis rapid, din cauza incarcaturii cu oxigen. in acest moment mai sunt de indentificat doua victime.

Detalii socante din incendiul de la ATI Piatra Neamt. Unde au fost gasite, de fapt, doua cadavre

Societatea romaneasca este inca sub efectul dramei de la Colectiv, de acum cinci ani. Acum, in plina criza epidemiologica, o noua drama loveste in sistemul medical romanesc. Incendiul devastator de la Piata Neamt demonstreaza inca odata ca Romania sufera. Colapsul unui sistem medical deja bolnav, dovedit la Piata Neamt in ultimele 48 de ore au .

Starea pacientilor care au fost transferati de la Piatra Neamt la Iasi. Detalii de la medicii care ii ingrijesc

Toti pacientii care au fost transferati sambata, 14 noiembrie, de la Piatra Neamt la Iasi se afla la sectia de Terapie Intensiva. Potrivit medicilor, trei dintre ei sunt in stare grava.

Ludovic Orban: Medicul erou de la Piatra Neamt a ajuns la Spitalul Militar Regina Astrid din Belgia si este in tratament Colegii belgieni ne-au semnalat ca exista un bombardament din partea jurnalistilor din Romania (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a oferit, duminica, noi detalii despre starea lui Catalin Denciu, medicul erou care era de garda la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean Piatra Neamt sambata seara in.

Ce spune un martor al tragediei de la Piatra Neamt. Combinezonul are nailon curat. Arde pe tine exact cum dai foc la o punga de celofan

Apar primele declaratii dupa incendiul de la spitalul din Piatra Neamt. Un angajat al spitalului a oferit detalii despre momentul in care incendiul a izbucnit. Auzeam cand am coborat eu din masina. Nu.

Incendiul din Piatra Neamt. De unde a pornit, de fapt, focul si ce au dezvaluit primele necropsii

Noi informatii legate de incendiul devastator de la spitalul Judetean Piatra Neamt. Anchetatorii au descoperit de unde a pornit, de fapt, focul. Primele necropsii spun totul despre ce s-a intamplat. De la ce a pornit incendiul din spitalul din Piatra Neamt Apar noi informatii legate de tragedia de la Spitalul Judetean din Piatra Neamt. Conform .

Doliu in lumea sportului, dupa incendiul de la Piatra Neamt. Cine era, de fapt, una dintre victime

Mircea Covataru, un cunoscut antrenor de lupte din Piatra Neamt, se numara printre cele zece victime ale incendiului de la sectia ATI Piatra Neamt. Doliu in lumea sportului: antrenorul de lupte Covataru, printre victimele incendiului de la Piatra Neamt Zece pacienti care erau bolnavi de COVID-19 si erau intubati au decedat dupa un incendiu care .

Monica Pop, adevarul despre spitalul Letcani deschis dupa incendiul de la Piatra Neamt. Rusine!

Medicul Monica Pop este revoltata de faptul ca spitalul de campanie de la Letcani nu a fost deschis pana la tragedia de la Piatra Neamt, in urma careia 10 persoane au ars de vii. Monica Pop, adevarul despre spitalul Letcani deschis dupa incendiul de la Piatra Neamt E strigator la cer!, spune prof. dr. Monica .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )