Libnet.ro
UNICEF

15:30

Un detinut condamnat definitiv pentru lovire a evadat din Penitenciarul Galati

România Liberă România Liberă,
Un detinut condamnat definitiv pentru lovire a evadat din Penitenciarul Galati

Un detinut in varsta de 27 de ani, condamnat definitiv la un an de inchisoare pentru lovire, care isi ispasea pedeapsa in regim deschis, a evadat, sambata dupa-amiaza, din Penitenciarul Galati, in prezent fiind cautat de mai multe echipaje . continuă pe România Liberă

Un detinut condamnat la un an de inchisoare, pentru lovire, a evadat din Penitenciarul Galati

Un detinut condamnat definitiv la un an de inchisoare pentru lovire, care isi ispasea pedeapsa in regim deschis, a evadat, sambata dupa-amiaza, din Penitenciarul Galati. Barbatul in varsta de 27 de ani.

Detinut cautat de Politie dupa ce a evadat din Penitenciarul Galati

Un detinut in varsta de 27 ani, din Galati, condamnat definitiv la un an de inchisoare pentru savarsirea infractiunii de lovire, inchis in regim deschis, a evadat sambata din Penitenciarul Galati.

Alerta in Galati: Un barbat a evadat din penitenciar

Un barbat de 27 de ani care avea de executat o pedeapsa de un an pentru lovire, a evadat din peniteciarul Galati. Politisti, jandarmi, dar si angajati ai penitenciarului au organizat filtre la.

Alerta in Craiova, dupa ce un detinut a evadat din Penitenciarul Pelendava. Cum arata barbatul

Un detinut de la Penitenciarul Pelendava din Craiova a evadat in aceasta dimineata si este inca in libertate. Florin Birzan, in varsta de 28 de ani, din Bailesti, a fost condamnat la 6 ani de inchisoare pentru trafic de minori.

L-ati vazut? Un detinut a evadat din Penitenciarul de Maxima Siguranta Galati

S-a dat alarma astazi, in Penitenciarul de Maxima Siguranta Galati, dupa ce un detinut in varsta de 27 de ani a evadat. Acesta este acum cautat in tot orasul.

Tentativa de suicid in Penitenciarul Galati. Un detinut condamnat pentru omor calificat a incercat sa se spanzure

Un tanar in varsta de 30 de ani, detinut al Penitenciarului de Maxima Siguranta Galati, a incercat noaptea trecuta sa isi puna capat zilelor. Acesta s-a spanzurat in grupul sanitar al camerei de detinere, iar personalul medical al unitatii a intervenit pentru a-i acorda barbatului primului ajutor.

A scapat de pedeapsa cu moartea. inchisoare pe viata pentru autorul masacrului din Colorado

Un tribunal din Colorado vestul SUA) l-a condamnat miercuri pe James Holmes Eagen la inchisoare pe viata, fara posibilitatea eliberarii conditionate, pentru masacrul de la cinematograful din Aurora unde a ucis.

Eforturi pentru respectarea armistitiului din Ucraina

Kievul si separatistii prorusi au convenit miercuri, la Minsk, intr-un gest de consolidare a armistitiului fragil din februarie, sa depuna eforturi in vederea incetarii incalcarilor acestuia incepand de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )