Libnet.ro
UNICEF

15:00

Un detinut condamnat la un an de inchisoare, pentru lovire, a evadat din Penitenciarul Galati

B1 B1,
Un detinut condamnat la un an de inchisoare, pentru lovire, a evadat din Penitenciarul Galati

Un detinut condamnat definitiv la un an de inchisoare pentru lovire, care isi ispasea pedeapsa in regim deschis, a evadat, sambata dupa-amiaza, din Penitenciarul Galati. Barbatul in varsta de 27 de ani. continuă pe B1

Un detinut condamnat definitiv pentru lovire a evadat din Penitenciarul Galati

Un detinut in varsta de 27 de ani, condamnat definitiv la un an de inchisoare pentru lovire, care isi ispasea pedeapsa in regim deschis, a evadat, sambata dupa-amiaza, din Penitenciarul Galati, in prezent fiind cautat de mai multe echipaje .

Detinut cautat de Politie dupa ce a evadat din Penitenciarul Galati

Un detinut in varsta de 27 ani, din Galati, condamnat definitiv la un an de inchisoare pentru savarsirea infractiunii de lovire, inchis in regim deschis, a evadat sambata din Penitenciarul Galati.

Alerta in Craiova, dupa ce un detinut a evadat din Penitenciarul Pelendava. Cum arata barbatul

Un detinut de la Penitenciarul Pelendava din Craiova a evadat in aceasta dimineata si este inca in libertate. Florin Birzan, in varsta de 28 de ani, din Bailesti, a fost condamnat la 6 ani de inchisoare pentru trafic de minori.

Alerta in Galati: Un barbat a evadat din penitenciar

Un barbat de 27 de ani care avea de executat o pedeapsa de un an pentru lovire, a evadat din peniteciarul Galati. Politisti, jandarmi, dar si angajati ai penitenciarului au organizat filtre la.

SUA: Un adolescent a fost condamnat la 11 ani de inchisoare pentru sprijinirea gruparii Stat Islamic

Un adolescent american a fost condamnat la 11 ani de inchisoare pentru conspiratie in vederea sprijinirii gruparii teroriste Stat Islamic, informeaza Voice of America. Ali Shukri Amin, in varsta de 17 ani, din.

Adolescent condamnat la 11 ani de inchisoare pentru sprijinirea gruparii Stat Islamic

Un adolescent din statul american Virginia a fost condamnat la 11 ani de inchisoare pentru conspiratie in vederea furnizarii de sprijin material si resurse gruparii teroriste Stat Islamic, relateaza Voice of.

Trei jurnalisti de la Al-Jazeera, condamnati la inchisoare pentru difuzare de stiri false

Trei jurnalisti ai postului de televiziune Al-Jazeera au fost condamnati sambata, in Egipt, la trei ani de inchisoare pentru difuzare de stiri false, relateaza BBC News Online.

Egipt: Trei jurnalisti de la Al-Jazeera, condamnati la inchisoare pentru difuzare de stiri false

Trei jurnalisti ai postului de televiziune Al-Jazeera au fost condamnati sambata, in Egipt, la trei ani de inchisoare pentru difuzare de stiri false, relateaza Mediafax, care citeaza BBC News.

L-ati vazut? Un detinut a evadat din Penitenciarul de Maxima Siguranta Galati

S-a dat alarma astazi, in Penitenciarul de Maxima Siguranta Galati, dupa ce un detinut in varsta de 27 de ani a evadat. Acesta este acum cautat in tot orasul.

Tentativa de suicid in Penitenciarul Galati. Un detinut condamnat pentru omor calificat a incercat sa se spanzure

Un tanar in varsta de 30 de ani, detinut al Penitenciarului de Maxima Siguranta Galati, a incercat noaptea trecuta sa isi puna capat zilelor. Acesta s-a spanzurat in grupul sanitar al camerei de detinere, iar personalul medical al unitatii a intervenit pentru a-i acorda barbatului primului ajutor.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )