Libnet.ro
UNICEF

15:00

Detinutul evadat din Penitenciarul Galati, PRINS

România Liberă România Liberă,
Detinutul evadat din Penitenciarul Galati, PRINS

Sava Vasile Cornel, detinutul de 27 ani care a evadat, sambata, din Penitenciarul Galati, a fost prins, marti dimineata, de politistii galateni. continuă pe România Liberă

Un detinut condamnat la un an de inchisoare, pentru lovire, a evadat din Penitenciarul Galati

Un detinut condamnat definitiv la un an de inchisoare pentru lovire, care isi ispasea pedeapsa in regim deschis, a evadat, sambata dupa-amiaza, din Penitenciarul Galati. Barbatul in varsta de 27 de ani.

Detinut cautat de Politie dupa ce a evadat din Penitenciarul Galati

Un detinut in varsta de 27 ani, din Galati, condamnat definitiv la un an de inchisoare pentru savarsirea infractiunii de lovire, inchis in regim deschis, a evadat sambata din Penitenciarul Galati.

Un detinut condamnat definitiv pentru lovire a evadat din Penitenciarul Galati

Un detinut in varsta de 27 de ani, condamnat definitiv la un an de inchisoare pentru lovire, care isi ispasea pedeapsa in regim deschis, a evadat, sambata dupa-amiaza, din Penitenciarul Galati, in prezent fiind cautat de mai multe echipaje .

Detinutul care a evadat sambata din Penitenciarul de Maxima Siguranta Galati a fost prins. Le-a spus politistilor ca a vrut sa isi vada copilul

Dupa doua zile de cautari, barbatul in varsta de 27 de ani, care a evadat in weekend din Pentenciarul Galati a fost prins in aceasta dimineata, in zona Brates. Detinutul a motivat ca a recurs la acest gest deoarece a vrut sa isi vada copilul.

Alerta in Galati: Un barbat a evadat din penitenciar

Un barbat de 27 de ani care avea de executat o pedeapsa de un an pentru lovire, a evadat din peniteciarul Galati. Politisti, jandarmi, dar si angajati ai penitenciarului au organizat filtre la.

L-ati vazut? Un detinut a evadat din Penitenciarul de Maxima Siguranta Galati

S-a dat alarma astazi, in Penitenciarul de Maxima Siguranta Galati, dupa ce un detinut in varsta de 27 de ani a evadat. Acesta este acum cautat in tot orasul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2241 seconds )