Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dezbatere Historia, la Adevarul Live:100 de ani de la moartea lui Carol I

Adevărul Adevărul,
Dezbatere Historia, la Adevarul Live:100 de ani de la moartea lui Carol I

Luna aceasta se implinesc o suta de ani de la moartea lui Carol I, intemeietorul dinastiei romane. O veste care a lasat tara fara grai cu a sa domnie de 48 de ani, mai lunga decat a lui Stefan cel Mare, Regele parea etern dar pe care cunoscutii familiei regale aproape ca o intuiau. continuă pe Adevărul

Adevarul Live: la sase ani de la izbucnirea crizei, dezechilibrele structurale ameninta in continuare intreaga lume

De la ora 12. 00, economistul si profesorul universitar Daniel Daianu vine in studioul Adevarul Live pentru a realiza o radiografie a sistemului financiar global, analizand deficientele structurale care au aruncat intreaga lume in criza in urma cu sase ani, atunci cand falimentul gigantului bancar Lehman Brothers zguduia bursele si ne schimba viata.

Adevarul Live: 11 septembrie, ziua care a devenit o expresie sinonima cu terorismul in intreaga lume

De la ora 11. 00, fostul ministru de Externe Mircea Geoana vine in studiul Adevarul Live pentru a analiza felul in care au schimbat atentatele teroriste de la 11 septembrie strategiile de securitate pe plan mondial. Totodata, fostul ambasador roman in SUA vorbeste si despre actuala amenintare terorista reprezentata de Statul Islamic, considerata o grupare mai periculoasa si mai radicalizata decat al-Qaeda.

VIDEO La sase ani de la izbucnirea crizei, dezechilibrele structurale ameninta in continuare intreaga lume

Economistul si profesorul universitar Daniel Daianu a venit in studioul Adevarul Live pentru a realiza o radiografie a sistemului financiar global, analizand deficientele structurale care au aruncat intreaga lume in criza in urma cu sase ani, atunci cand falimentul gigantului bancar Lehman Brothers zguduia bursele si ne schimba viata.

Dezbatere despre colegiile postliceale universitare, astazi, la Adevarul Live de la 14:00. Pricopie: Nimeni nu se poate inscrie la facultate fara Bac

Ministrul Educatiei a precizat ca nimeni nu se poate inscrie la facultate fara diploma de Bac, iar sintagma de colegiu universitar inseamna scoala postliceala, cu mentiunea ca acestea pot fi organizate de institutiile de invatamant superior. Metodologia colegiilor postliceale universitare a fost publicata miercuri in Monitorul Oficial si a starnit o controversa despre care vom dezbate astazi la Adevarul Live de la 14:00.

Cum va arata Romania, in viziunea tinerilor, peste 50 de ani de la caderea comunismului? La Adevarul Live, de la 14.00

Cum va arata Romania, in plan politic, social, econimic dupa 50 de ani de la caderea regimului comunist? Este o provocare la care sunt invitati tinerii din toata tara sa raspunda in cadrul proiectului Romania 2039, despre care ne vor vorbi, la Adevarul Live, de la ora 14. 00, Ioana Mare si Ana Maria Anghelescu, membre ale organizatiei Initiativa Tinerilor pentru Modernizarea Romaniei.

Adevarul Live de la ora 13.00 Fotograful celebritatilor: cesecrete ascund Inna, Antonia si Celine Dion

Edward Aninaru, fotograful unor celebritati precum Inna, Antonia, Celine Dion si Jay Sean, vine la Adevarul Live de la ora 13. 00, pentru a ne impartasi detalii din culisele unor sedinte foto profesioniste, dar si impresii despre vedetele cu care a lucrat. Stabilit de trei ani in Los Angeles, Edward va sustine in luna octombrie, in Romania, workshop-uri despre fotografia comerciala si de celebrities.

Adevarul Live Fotograful celebritatilor: cesecrete ascund Inna, Antonia si Celine Dion

Edward Aninaru, fotograful unor celebritati precum Inna, Antonia, Celine Dion si Jay Sean, vine la Adevarul Live, pentru a ne impartasi detalii din culisele unor sedinte foto profesioniste, dar si impresii despre vedetele cu care a lucrat. Stabilit de trei ani in Los Angeles, Edward va sustine in luna octombrie, in Romania, workshop-uri despre fotografia comerciala si de celebrities.

VIDEO Edward Aninaru, fotograful vedetelor, la Adevarul Live: Celebritatile de prima mana sunt destul de umile

Edward Aninaru, fotograful unor celebritati precum Inna, Antonia, Celine Dion si Jay Sean, a venit la Adevarul Live, pentru a ne impartasi detalii din culisele unor sedinte foto profesioniste, dar si impresii despre vedetele cu care a lucrat. Stabilit de trei ani in Los Angeles, Edward va sustine in luna octombrie, in Romania, workshop-uri despre fotografia comerciala si de celebrities.

VIDEO Mircea Geoana: Nu este atat de departe 11 septembrie 2001. in forme perverse el se recicleaza

Fostul ministru de Externe Mircea Geoana a venit in studiul Adevarul Live pentru a analiza felul in care au schimbat atentatele teroriste de la 11 septembrie strategiile de securitate pe plan mondial. Totodata, fostul ambasador roman in SUA a vorbit si despre actuala amenintare terorista reprezentata de Statul Islamic, considerata o grupare mai periculoasa si mai radicalizata decat al-Qaeda.

Adevarul Live, de la ora 13.00: Vrei o cariera in televiziune? Bogdan Ionescu, despre scoala de televiziune Tudor Vornicu

Astazi, de la ora 13. 00, la Adevarul LIVE, va fi Bogdan Ionescu, directorul de productie al scolii de televiziune Tudor Vornicu, care discuta despre New Media, o sectie abia lansata din cadrul scolii. Ponturi direct de la profesionistii din media, pentru a-ti construi o cariera in domeniu.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2448 seconds )