Libnet.ro
UNICEF

22:00

Dezbaterea anuntata pentru sambata intre Traian Basescu si Alina Mungiu Pippidi, suspendata

Hotnews Hotnews,
 Dezbaterea anuntata pentru sambata intre Traian Basescu si Alina Mungiu Pippidi, suspendata

Alinata pentru o Romanie Curata, care anuntase intr-o postare pe site organizarea sambata a unei dezbateri intre presedintele Traian Basescu si presedintele SAR Alina Mungiu Pippidi, precizeaza ca evenimentul a fost suspendat, facand public si documentul Presedintiei in acest sens, anunta Mediafax. continuă pe Hotnews

UPDATE Dezbaterea anuntata pentru sambata intre Traian Basescu si Alina Mungiu Pippidi, suspendata

Alinata pentru o Romanie Curata, care anuntase intr-o postare pe site organizarea sambata a unei dezbateri intre presedintele Traian Basescu si presedintele presedintele Societatii Academice din Romania SAR) Alina Mungiu Pippidi, precizeaza ca evenimentul a fost suspendat, facand publica si scrisoarea Presedintiei in acest sens, anunta Mediafax.

ARC: Dezbaterea anuntata pentru sambata intre Traian Basescu si Alina Mungiu, suspendata.

Alinata pentru o Romanie Curata, care anuntase intr-o postare pe site organizarea sambata a unei dezbateri intre presedintele Traian Basescu si presedintele SAR Alina Mungiu Pippidi, precizeaza ca evenimentul a fost suspendat, facand public si documentul Presedintiei in acest sens, transmite mediafax. Intr-un prim document postat pe site-ul ARC, purtand semnatura lui Bogdan Oprea , purtatorul de cuvant al presedintelui, si adresat Alinei Mungiu-Pippidi, se arata ca seful statului a decis sa .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )