Libnet.ro
UNICEF

20:00

Dezvaluirile celui mai bun portar de hotel din lume: A fost o cerere nebuneasca. Mostra de sperma a costat 10.000 de euro!

Adevărul Adevărul,
Dezvaluirile celui mai bun portar de hotel din lume: A fost o cerere nebuneasca. Mostra de sperma a costat 10.000 de euro!

Un job care ii rezerva mereu surprize, asa isi descrie locul de munca barbatul desemnat anul acesta cel mai bun portar de hotel din lume, in cadrul unei competitii organizate de British Airways. Printre cele mai ciudate lucruri pe care a trebuit sa le faca Michael Wigman, care lucreaza in prezent pentru un hotel de lux din Amsterdam, Olanda, a enumerat procurarea unei mostre de sperma, alaturi de alte servicii deocheate. continuă pe Adevărul

Reorganizare masiva la Publicis Groupe, unul dintre cele mai mari conglomerate de comunicare din lume

Publicis Groupe, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume, va trece printr-o perioada de reorganizare masiva ce va include schimbari radicale la nivel de management, scrie Wall Street Journal. Potrivit sursei citate, schimbarile au loc in conditiile in care compania a inregistrat rezultate dezamagitoare in ultimii trei ani, iar in 2017 directorul sau executiv, Maurice Levy, este asteptat sa se retraga.

Ibrahimovici a devenit cel mai bun marcator din istoria clubului PSG in prima liga franceza de fotbal

Internationalul suedez Zlatan Ibrahimovici a devenit, vineri, la meciul din deplasare cu OGC Nice, scor 3-0, cel mai bun marcator din istoria clubului Paris Saint-Germain in campionatul Frantei, el avand pana in prezent 87 de reusite, informeaza uefa. com, scrie Mediafax.

Zlatan Ibrahimovic, cel mai bun marcator din istoria lui PSG in campionatul Frantei

Atacantul Zlatan Ibrahimovic a devenit, vineri seara, cel mai bun marcat al echipei PSG in prima liga franceza.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )