Libnet.ro
UNICEF

11:30

Dezvaluirile lui Karoly Kiraly despre evenimentele din martie 1990: Planul a fost o nimicire de proportii a maghiarimii

România Liberă România Liberă,
Dezvaluirile lui Karoly Kiraly despre evenimentele din martie 1990: Planul a fost o nimicire de proportii a maghiarimii

Pe 11 martie, pe la ora 10, ma suna Iliescu: Daca mai ramai, vin pana la tine mai incolo, vreau stam de vorba. Pe la 10 si jumatate, Iliescu e la mine si imi spune: Aud ca sarbatoriti 15 martie. Da ii raspund. Nicio problema, dati-i bataie. Dar aveti grija ca am informatii ca anumite elemente extremiste pregatesc provocari. Si dintr-o parte, si din cealalta. continuă pe România Liberă

Judecatorul Horatius Dumbrava despre evenimentele din martie 1990: Infractiunile de genocid si contra umanitatii sunt imprescriptibile

Horatius Dumbrava, membru al Consiliului Superior al Magistraturii considera ca, asa cum s-a intamplat in cazul dosarului Mineriadei din iunie 1990 sau al Revolutiei din decembrie 1989, si vinovatii pentru evenimentele din martie 1990 de la Targu Mures trebuie scosi la lumina. Pentru ca desi unii s-au bazat pe prescrierea faptelor, genocidul nu se prescrie, spune judecatorul.

REVISTA PRESEI. Tiberiu Nitu, clarificari despre evenimentele din 1989

In ziarele de joi, citim un interviu cu procurorul general al Romaniei Tiberiu Nitu, despre evenimentele din decembrie 1989, despre situatia existenta la Tarom, despre solutia care ar putea pune Romania pe harta investitorilor straini, dar si despre interviul cu Andreea Raducan.

GALERIE FOTO VIDEO. Imagini cutremuratoare de la evenimentele din martie 90 de la Targu Mures

Cinci oameni au murit si sute de oameni au fost brutalizati si raniti in urma confruntarilor violente de pe strazile orasului Targu Mures din 19-21 martie 1990.

Cum raspunde Mircea Geoana acuzatiilor lui Viorel Hrebenciuc despre banii din campania electorala

Mircea Geoana, presedintele Partidului Social Romanesc PSRO), a raspuns, pe Facebook, afirmatiilor lui Viorel Hrebenciuc din sala de judecata referitoare la faptul ca senatorul ar fi stiut de unde vin banii care s-au folosit in campania sa electorala din 2009 cand a candidat, din partea PSD, la functia de presedinte al Romaniei.

Ce spune Victor Ponta despre justitia din Romania in presa straina

Premierul Victor Ponta a declarat Agentiei de Presa Reuters ca dupa instalarea presedintelui Klaus Iohannis la Cotroceni sistemul de justitie din Romanie este liber de orice influenta politica.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )