Libnet.ro
UNICEF

20:00

Diaconu: Senatul si-a asumat culpa privind incompatibilitatea mea.

România Liberă România Liberă,
Diaconu: Senatul si-a asumat culpa privind incompatibilitatea mea.

Senatorul PNL Mircea Diaconu a declarat, marti, dupa votul prin care a fost respinsa solicitarea de incetare a mandatului sau, ca Senatul si-a asumat culpa prin care a decis initial ca nu se afla in vreo situatie de incompatibilitate si a mentionat ca justitia nu a solicitat sanctionarea sa, informeaza Mediafax. Imi doresc niste oameni care la orice nivel de cetatenie manifesta, ca simplu cetatean sau demnitar - care ii reprezinta pe cetateni - sa stai pe picioare, pe parerea si pe . continuă pe România Liberă

Mircea Diaconu: Senatul si-a asumat culpa privind starea mea de incompatibilitate

Senatorul PNL, Mircea Diaconu, a declarat, marti, ca Senatul si-a asumat culpa prin votul prin care s-a decis ca nu se afla in vreo situatie de incompatibilitate, mentionand ca justitia nu a solicitat.

Senatul a decis: Mircea Diaconu RAMANE SENATOR pana la incetarea mandatului. Ce spune Diaconu.

UPDATE: Senatorul PNL Mircea Diaconu a declarat, marti, dupa votul prin care a fost respinsa solicitarea de incetare a mandatului sau, ca Senatul si-a asumat culpa prin care a decis initial ca nu se afla in vreo situatie de incompatibilitate si a mentionat ca justitia nu a solicitat sanctionarea sa. Diaconu: Senatul si-a asumat culpa privind incompatibilitatea mea _ _ _ _ Plenul Senatului a respins, marti, solicitarea ANI privind incetarea mandatutului senatorului PNL Mircea Diaconu, ca .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2744 seconds )