Libnet.ro
UNICEF

10:00

DIICOT va analiza datele din Panama Papers pentru a vedea daca acestea pot ajuta in anchetele actuale

B1 B1,
DIICOT va analiza datele din Panama Papers pentru a vedea daca acestea pot ajuta in anchetele actuale

DIICOT va analiza documentele ajunse publice in ceea ce a devenit cunoscut drept scandalul Panama Papers, pentru a decide daca ele pot ajuta in anchetele aflate in desfasurare, dar si in cele. continuă pe B1

Reactia lui Frank Timis, dupa dezvaluirile din Panama Papers: Omul de afaceri recunoaste ca are firme in paradisuri fiscale

Frank Timis a recunoscut ca are firme in paradisuri fiscale, dupa ce scandalul documentelor 'Panama Papers' au fost publicate. Omul de afaceri spune ca atata timp cat.

VIDEO Proteste masive laReykjavik, premierul Islandei se va confrunta cu o motiune de cenzura din cauza dezvaluirilor din Panama Papers. Nu exista dovezi caGunnlaugsson ar fi facut vreo ilegalitate

Premierul Islandei este sub o imensa presiune pentru a-si da demisia dupa ce documente din Panama Papers au aratat ca sotia sa a detinut o companie offshore cu o posibila creanta de milioane de euro asupra sistemului bancar al tarii - intrat in colaps acum cativa ani. Oponentii sai spunand ca este vorba de un conflict de interese major, scrie The Guardian.

Premierul Islandei a cerut dizolvarea Parlamentului dupa dezvaluirile din Panama Papers. Raspunsul presedintelui

Premierul a cerut presedintelui din Islanda sa dizolve parlamentul dupa acuzatiile ca ar fi ascuns milioane de dolari prin investitii in companii offshore, ca urmare a dezvaluirilor din Panama.

Kremlinul respinge acuzatiile din Panama Papers: Anchete facute de fosti ofiteri CIA, tinta principala e Vladimir Putin

Presedintele rus Vladimir Putin este tinta principala a scurgerii de documente legate de firmele offshore din Panama, acuza Kremlinul, care invoca o ancheta jurnalistica plina de inventii si falsificari care vizeaza destabilizarea tarii, scrie AFP.

Surse: DIICOT face investigatii in controversa Panama Papers

Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) va face o analiza pentru a verifica daca exista romani implicati in controversa Panama Papers.

ANAF a infiintat o divizie speciala pentru romanii din scandalul Panama Papers (VIDEO)

Fiscul va analiza documentele ajunse publice in ceea ce a devenit cunoscut drept scandalul Panama Papers. Pentru acest lucru va fi infiintata chiar o divizie speciala. Potrivit unui mesaj postat de.

Lionel Messi, prima reactie oficiala in scandalul Panama Papers

Panama Papers. intr-un comunicat publicat luni, familia lui Lionel Messi afirma ca societatea sa din Panama nu a avut niciodata fonduri, scrie cotidianul LEquipe. Lionel Messi si familia sa au reactionat, luni, la.

Panama Papers. Scurgere masiva de documente: Cum si-au ascuns Putin si alti lideri ai lumii banii in paradisul fiscal din Panama

Panama Papers. Peste 11 milioane de documente ale unei firme de avocatura din Panama, Mossack Fonseca, dezvaluie felul in care lideri ai lumii s-au folosit de paradisuri fiscale pentru a-si ascunde averile.

Scandalul Panama Papers. Franta reintroduce Panama pe lista sa neagra a paradisurilor fiscale

Autoritatile franceze au anuntat marti ca vor reintroduce Panama pe lista neagra a paradisurilor fiscale, care permit cetatenilor unor alte state sa evite plata taxelor prin infiintarea unor firme paravan si companii offshore, dupa dezvaluirile aparute in scandalul Panama Papers, transmite Reuters.

Paul Radu, RISE Project: Peste 100 de persoane din Romania, implicate in controversa Panama Papers

Peste 100 de nume din Romania apar in ancheta jurnalistica Panama Papers, care dezvaluie un vast sistem de evaziune fiscala, in care sunt implicati inalti lideri politici, sportivi si miliardari, a declarat jurnalistul de investigatii Paul Radu din cadrul RISE Project, partener media pentru dezvaluirile off-shore-ul din Panama.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )